Malam-malam makan mamee monster

Assalamualaikum,Selamat malam..hehhe..malam-malam ni makan mamee monster lah pulak.

Ayah rabia ada kursus tadi rasanya..And then ayah ada bawak balik mamee monster ni.


Mamee monster perisa pedas ni. Nampak sedap ni.Hehehe.tak makan lagi ni.. Entah lah pedas sangat ke tak ni.

Kalau malam-malam ni mesti nak makan makanan ringan je kan. Nanti stop lah makan.Sebab nak tidur dah.

Korang pernah makan mamee monster ni? Perisa apa?

Share sikit makanan ringan apa korang pernah makan ? Nanti rabia boleh try beli makanan yang korang list kan tu.

Kalau masa kecik-kecik dulu ayah tak bagi makan makanan ringan ni.

Sekarang mamee monster ni dah ada free gift kan. Hari tu rabia dapat hadiah mainan :) Hadiah keychain mamee monster lah.

Hehehe.. 

Oklah rabia nak makan mamee monster ni sambil tengok tv.
Goodnight.Sweet dream. Baca doa sebelum tidur ok.

Yang benar :
Rabia

Catat Ulasan

13 Ulasan

  1. Lama dah Kak Rose tak makan mamee.. dulu dah puas makan . Hihi

    BalasPadam
  2. Sesekali makan jgk mamee ni.. Sbb kt rmh ade ank buah.. So kdg2 mak akk bli yg bungkusan besar byk2 tu.. So ngap la hehe

    BalasPadam
  3. TB dah lama tak makan mamee monster ni tapi kalau anak buah yang selalu beli tu hulur bagi rasa TB ngap la jugak.. kikiki..

    BalasPadam
  4. Mamee ni kegemaran fariza..tak boleh tunjuk dia selalu..tak elok makan selalu..kita org besar bolehla makan..hehehe

    BalasPadam
  5. Pehh...dah lama gila xmkn mamee ni.. Dlu mse kecik mkn sokmo.. Skrg tgk2 je kalau nmpk kt pasaraya.. Huhu..

    BalasPadam
  6. tadi beru je beli dekat econsave tak ingat perisa apa sebab kakak yang ambil.

    BalasPadam
  7. ni jajan kegemaran anak-anak akak..tapi bukan selalu beli sebab diaorang ni kat rumah pun dah cukup kenyang.kadang2 beli akak yang bedal sebab dia orang tak lalu makan..hahah

    BalasPadam
  8. Mamee ni dari dulu sehingga sekarang memang fav akk. kena beli pek besar tu baru puas mkn kan.
    slain mamee akk suka twisties jgk. *xsureejaannya

    BalasPadam
  9. Dah lama tak makan jajan macam ni huhu.

    BalasPadam
  10. Mamee monster perisa karipap, haha, mama kak mai suka yang tu. Perisa pelik2.

    BalasPadam
  11. Nama je pedas. Tapi tak pedas pun. Biasa je. Pernah makan perisa karipap, tapi tak ngam dengan tekak. Sebab yang tahu karipap tu kuih je. Sedap la jugak. Kalau mamee ni x blh masuk.

    BalasPadam
  12. Spouse mek suka dgn momme monster tp klau ad offer beli la. Tkde offer memang tk brli. Hihi

    BalasPadam