Pergi bercuti di kota bharu ( pic lama dah ni) Tak ingat nak update blog

Assalamualaikum.Selamat pagi. Hari tu rabia pergi bercuti with my parent. Selalu sangat pergi kota bharu.

Memang my parents suka pergi bercuti di kota bharu. Biasanya kitaorang pergi pasar siti khadijah,aeon mall,parkson,gulatis.






Cantik kan kasut-kasut di atas tu? Selalu pergi dekat sini.Kitaorang beli ayam kfc . Hehehe.. Best pergi travel ni. Tapi rabia pergi travel with my parent. Kadang-kadang ajak jugak tokwan pergi ikut sekali.

Rabia tak pernah pergi travel sorang-sorang. Apatah lagi dengan kawan-kawan.

Pergi kota bharu ni rasa macam syurga dunia dah. Hehe. Macam-macam nak beli kan.


Sorry lah ya . Rabia sempat snap gambar-gambar ni je. Dahlah hari tu nyaris-nyaris tertinggal kamera. 

Nak pergi bercuti lagi....  Tak sah kalau tak pergi bercuti ni. Nak hilangkan stress.

Korang dah beli baju raya ke? Hah.apa kata pergi beli baju raya dekat parkson dan gulatis tau.

Kebanyakkan baju raya rabia.My mum beli dekat gulatis kota bharu. Berhampiran dengan tesco tu.

Kalau tak jumpa. Waze kan ada.

I need time to rest. I want to calm my mind because i want to go on vacation. 

Yang benar :
Rabia

Catat Ulasan

11 Ulasan

  1. amboi..bercuti sokmo rabia..:)

    BalasPadam
  2. nanti beli dekat gene martino. cantik dan lawa bajunya. kalau bgtahu boleh reunion bpt kat kelantan.

    BalasPadam
  3. Bestnya gi bercuti.. Wawa belom pernah ke sana lagi

    BalasPadam
  4. Sayangnya kalau tertinggal camera. Nangis dah la mahal. Cantik kasut tu, nak dekat raya nnti baru nak beli

    BalasPadam
  5. Kalau kat KB, mmg kena shopping jela..biasa Sally kalau blk jarang jugak pi KB..sbb selalu jammed, blk pun time raya

    BalasPadam
  6. Kiranya bercuti dan bershopping la ni..kan??Macam keluarga akak kalau bercuti memang tak masuk la mall2 ni..ahahha.. Anak2 mengamuk kalau masuk mall.. diaorang suka pantai, air terjun...

    BalasPadam
  7. Last p kelantan raya 2013 kut..x igt..caner ntah lupa nak p pasar siti khadijah..ntah bila lg nak p sana

    BalasPadam
  8. Lain cara kita bercuti. Klu emi, bercuti lg prefer pergi tempat2 yg jauh dari mall dan bandar. Mcm pantai ke,

    BalasPadam
  9. kan best boleh pergi bercuti kalau ingat kerja memang tak habis punya la

    BalasPadam
  10. TB tak sempat lagi bercuti ke mana-mana ...nak buat camne.. big boss busy je manjang

    BalasPadam
  11. Best nyer dapat bercuti, i also like to buy from aeon.

    BalasPadam