Template baru by noormaizan

Assalamualaikum.Alhamdulillah rabia dah tukar baju baru lagi untuk blog rabia ni.

Rabia guna template blog kak noormaizan.Hehe..Rabia guna tau kak.


Cantik kan template ni. Thanks kak noormaizan.

Rabia ni memang asyik tukar baju blog je. Baju kita pun kita always tukar kan.

Nak menulis blog mesti ada mood. Hari ini mood okey lah. Sebab template baru.

Rabia memang suka tukar template denim kan dulu.Sekarang suka template responsive.

Nampak elegant gitu.hehehe..

Korang suka template macam mana? Denim template ke? Atau yang ada background floral ? 

Share lah template blog korang yang macam mana.

Okeylah rabia nak berehat dulu ya.

Catat Ulasan

3 Ulasan

  1. Wahh dah tukar baju lagi dia.. Lepas ni lebih rajin la rabia update blog ye..

    BalasPadam
  2. mek baju tu je la. autumnnn sepanjang musim

    BalasPadam
  3. wah rajinnya tukar baju. sha last tukar last year rasanya haha

    BalasPadam