Search This Blog

Khamis, 28 Februari 2019

Filla Food stall roti canai

Assalamualaikum semua.. Hai u all . Apa khabar? Rindu dekat Rabia tak? Lama Rabia berhenti menulis blog ni. Bukan apa Rabia fokus pada semester 2 ni.

Awal-awal pagi rabia dan umi ayah pergi makan di kedai food stall roti canai .

Kedai ini berhadapan SMK Sultan Sulaiman . Memang terkenal dengan roti canai nya yang sedap .

Tapi hari ini roti canai tak ada. So Rabia makan mee kari. Sedap jugak mee kari ni. 


Fila Food Stall Mat Roti Canai


Mee kari

Sedap mee kari ni. Hehehe. Next time repeat order lagi mee kari ni.

Esok Rabia update new food ok. Kalau bab makanan ni memang mencanak entry nya tau . 

Next update esok okey? Rabia nak makan petang ni. Hehe lapar lah pulak . 

7 ulasan:

  1. Sedapnya makan mee kari. Fav kak ana juga tu

    BalasPadam
  2. yeahh kita geng kalau suka makan mee kari..hehe

    BalasPadam
  3. yes. faham.
    bila classes started, memang kita x sempat blogging.
    on laptop, more to research, kan :)

    BalasPadam