Khamis, 28 Mac 2019

Memories on Facebook

Assalamualaikum semua.

Scroll-scroll Facebook terjumpa benda ni.Hehe apa yang Rabia jumpa tu?

Memories on Facebook. Facebook throwback balik zaman Rabia kuat join contest ni.


Menang contest dapat shawl. Hehe. Lama tak join contest.

Sebenarnya Rabia nak join contest macam dapat hadiah moon lamp macam Rabia dapat tu.

Kalau boleh nak join contest yang syarat nya mudah je.

Kalau boleh nak dapat hadiah yang lagi best lah . Hihi..

Kalau boleh nak sangat menang hadiah vanity mirror .

Lama dah nak vanity mirror. Tak dapat vanity mirror pun tak apa. Dapat makeup organizer pun ok lah.

Siapa kaki contest sini? Hari tu rabia ada baca dalam Instagram, Akak tu dia kaki contest and dapat pergi ke Maldives.

Wow. Umtung lah jadi kaki contest ni.

U all boleh share tak contest yang menarik sikit dekat Facebook ?

Hadiah pun nak yang menarik jugak..hehe..untung-untung dapat percuma.


8 ulasan: