Isnin, 18 Mac 2019

Brehimakang

Assalamualaikum semua.Hai you all . You all apa khabar?

Hari ini disebabkan Rabia lapar sangat kan. So Rabia order brehi makang. Meatball paling sedappp di dunia ini.

Rm 10 je tapi caj cod rm 3 untuk cod kat rumah Rabia.

So total nya Rm 13 sahaja.. Sedap sangat .  You all wajib order okey.



Fuhh sedapnya meatball nya. Ini first time Rabia makan meatball .

Sedappp sangat.. Ada brokoli,mashed potato.Perghh memang sedappp lah .

Habis jugak I makan tau. Memang sedappp sangat lah.

Nanti you all follow Instagram dia ya. Sedappp tak terkata.

Lepas ni rasa macam nak repeat order lagi lah.. Disebabkan sedap kan of course kena repeat order.

Cepat follow Instagram beliau . Boleh la merasa meatball brehimakang ni.

Sebenarnya memang lama dah craving meatball brehimakang ni.

Pada mulanya,Rabia nak chicken chop my cousin jual tu.Tapi dia tak sihat pula.

So Rabia pun scroll instagram cari food yang sedap Dan menyelerakan.

Tiba-tiba terjumpa Instagram brehimakang ni.Rabia whastapp je terus. Hehehe.Lama jugak tunggu runner cod makanan ni.

Selalunya Rabia scroll gambar meatball brehimakang ni dalam Facebook.

Hari ini memang rezeki Rabia lah . Dapat merasa meatball brehimakang ni.

Rabia doakan semoga jualan awak laku keras ya. And semoga business maju jaya.

Kalau bab makan serahkan dekat I tau. Makan banyak tapi tak gemuk-gemuk..Hehehe.

You all wajib order meatball pedas desik ni. Pedas lah juga. Hihi.

Kalau entry makanan ni mesti mencanak naik pageview blog Rabia ni.



12 ulasan:

  1. Jaga mkn tu rabia. Nanti gemuk la. Jom bersenam?

    BalasPadam
  2. Area mana je dia cover? Untuk masa malas masak. ^^

    BalasPadam
  3. salam... singgah sini lawat rabia

    BalasPadam
  4. dh lama xmakan meatball.

    BalasPadam
  5. aida da klik fb nyer.
    menarik.
    sib baik jauh tau.
    if not, ntah ntah ari ni aida da oder da :)
    anak2 memang suka meatball.
    lelebih halal dimakan, kan.

    BalasPadam
  6. Kalau first time makan meatball, akak suggest lepasni pi makan meatball ikea. Akak laki bini memang feveret ikea punya meatball tu. Terbaik!

    BalasPadam
  7. best skrng service makanan ada banyak. malas kluar malas masak call or wasep saja hehe.. delivery sampai rumah =D

    BalasPadam
  8. Menyelerakan... Ade COD tak area Lembah Klang sini..hehe..

    BalasPadam
  9. Woww lapar terus bila tengok gambar

    BalasPadam