Khamis, 14 Mac 2019

Result semester 1

Assalamualaikum semua. Alhamdulillah aku bersyukur dengan result aku dapat ini.

Walaupun CGPA aku rendah tapi aku bersyukur sebab aku lulus juga.

Tapi aku sedikit kecewa dengan group assignment aku. Ada masalah dengan group assignment. And sekarang aku dah masuk semester kedua.No more groupping assignment.

Ya aku ini buat assignment nak cepat siap. Sebab aku nak fokus pada study untuk exam pula nanti.

Sekarang aku dah siap assignment scrapbook.Awal-awal aku hantar assignment. Hehe. Madam kata ini hantar minggu tarikh yang ditetapkan.

Minggu lepas aku hantar awal-awal. Hahaha.So funny.. Pelbagai dugaan yang aku hadapi sepanjang aku belajar di Unitar ini. Dugaan dengan kerenah kawan-kawan,tidur lewat malam. Doktor pun sahkan aku ini ada penyakit mental exhausted. Maksud nya stress melampau sangat lah. 


Alhamdulillah.Aku harap semester kedua ini aku dapat 4 flat.Hahahaa.Kalau dapatlah kan? InsyaAllah..

Sekarang aku tak stress dengan group assignment dah.

Aku stress dengan exam je ni..U all doakanlah Rabia semoga kuat menempuhi dugaan sepanjang belajar di University ya.

Doakanlah semoga aku dapat Diploma juga. Dan aku harap aku dapat 4 flat.

Hanya tinggal 6 semester je lagi. Aku harus kuat . Kalau boleh aku nak dapat 4 flat.

Kalau lulus je pun ok jugak. But I try my best. Semoga aku berjaya menghabiskan belajar di sini ya. Aku pun nak graduate sekali lagi tau.

Rindu pulak masa aku graduate sijil penjagaan dan pendidikan awal kanak-kanak dulu tu.

Umi dan ayah aku bangga dengan aku. Kalau boleh aku nak graduate awal-awal.Hehehe..Dahlah aku tak sabar nak kerja sekali lagi ni.

Aku pun rindu sangat dah dengan ex my student tu. 





10 ulasan:

  1. Tingkatkan usaha melonjakkan CGPA

    BalasPadam
  2. InsyaAllah semester baru nanti tingkatkan lagi.. Yang penting usaha okay.. Pasti ada jalan

    BalasPadam
  3. Masa belajar memang kita akan jumpa dengan macam-macam orang tapi percayalah nanti bila dah habis belajar kenangan yang itulah kita banyak kenangkan. Btw gudluck ye

    BalasPadam
  4. Usaha lagi Rabia. Insya Allah boleh!

    BalasPadam
  5. InsyaAllah doa, usaha, tawakal. Pasti boleh berjaya.

    BalasPadam
  6. insyallah. try harder next time pasti boleh =)

    BalasPadam
  7. All the best...
    You can do it

    BalasPadam