Jumaat, 22 Mac 2019

Seri indah resort batu buruk

Assalamualaikum semua.

Semalam kitaorang menginap di seri indah resort batu buruk.


3 hari 2 malam menginap di sini. Kerap kan Rabia bermalam di hotel ni bersama keluarga tersayang.


Semalam birthday my dad. So kitaorang saja je lah celebrate dekat hotel.











Makan petang pula di Warung Pak Maidin Batu Buruk 




Rojak Buah 


Nasi Goreng Paprik 






Sarapan pagi


Next trip,pergi ke mana pula ye? Tunggu di entry terbaru ya.

Maybe cuti semester nanti Rabia pergi holiday lagi. Balik dari hotel ni Rabia terus demam.

Demam bercuti lah kan. Hihi.. Memang tak puas pergi bercuti ni.

Lagi best pergi bercuti dengan keluarga tercinta.

7 ulasan:

  1. Cantik resort nye... Kak LeYa belum pernah sampai Resort ni lagi. Nanti kalau ke Terengganu bolehlah rasa bermalam di sini.

    BalasPadam
  2. rajinnya berjalan, nampak best resort ni

    BalasPadam
  3. Cantiknya pemandangan di sinj

    BalasPadam
  4. Saat paling best dalam family adalah tidur di hotel..haha

    BalasPadam
  5. wahhhhh.. paprik menarik perhatian :)

    BalasPadam
  6. allahu .. pepagi ni terlapar pulak tengok pinggan-pinggan yang terhidang tu, memang perut tengah kosong pun =p

    BalasPadam