Jodoh itu rahsia Allah

Assalamualaikum semua.

Jodoh itu rahsia Allah. Doakanlah semoga Rabia dapat jodoh yang baik-baik.


InsyaAllah nanti u all boleh lah makan nasi minyak Rabia.Aamiin.Doakanlah yang baik-baik untuk Rabia ya.


Ini adalah soalan famous yang sering ditanya :





Hahaha.. Nakal-nakal lah soalan nya tu. Inilah bukti soalan yang orang bertanya pada Rabia.


Siapa lagi nak tanya bila nak makan nasi minyak? Jawapan insyaAllah lah. Nanti ada jodoh tu. Nanti Rabia kahwin lah ya.


Nak fokus for my studying dulu. Lepas tu kerja. Lepas tu married lah . 


Mesti Raya tahun ni akan ada yang bertanya soalan ini.


Just pray for me okey?


Jom Aamiinkan doa ini : 


Ya Allah berikanlah jodoh yang baik-baik kepada Rabiahtul Adawiyah. Semoga dapat jodoh dengan orang yang beriman Dan taat segala perintah Allah SWT.

Catat Ulasan

12 Ulasan

  1. moga Allah permudahkan urusan Rabia..aamiin

    BalasPadam
  2. Aminnn rabia tak perlu nk rush pasal jodoh ni. Yg terbaik akan dtg sendiri

    BalasPadam
  3. semoga dipertemukan dengan seorang jodoh yang baik2 :) hihiihihi

    BalasPadam
  4. utamakan yang utama dalam hidup dulu, jodoh tu ada dah ditetapkan pun dalam hidup

    BalasPadam
  5. insyaAllah, amin... semoga ada rezeki sis. :D

    BalasPadam
  6. Insha Allah..setiap manusia ada jodohnya masing2.. TAHNIAH rabia..minggu nie awak terpilih untuk direview dalam jurnal akak..

    https://www.shikinrazali.com/2019/03/sahabat-blogger-pilihan_12.html?m=1

    BalasPadam
  7. InsyaAllah ada yg terbaik utk rabia nanti. Amin.

    BalasPadam
  8. Ameeennn. Akk doakan yg terbaik utk jodoh Rabia

    BalasPadam
  9. In Shaa Allah,doakan yang baik-baik ye

    BalasPadam
  10. habiskan study dulu baru makan nasi minyak. hehe

    BalasPadam
  11. belajar.
    exam.
    grad.
    keje.
    then kawin.
    akan jadi sgt teratur.
    and pilih la yg terbaik utk jadi imam Rabia :)

    BalasPadam