Khamis, 29 Ogos 2019

Top pengomen bulan ogos

Assalamualaikum semua..Sejak rabia tukar template blog ni.Rabia tak ingat nak pasang top pengomen di blog rabia ni.

Malam ni rabia nak bagi saguhati lah dengan top pengomen yang berada di carta yang pertama ni. Rabia just create header blog untuk u all.

Sejak bila lah rabia suka design header blog ni.







www.mamapipie.com

Rabia cuma guna aplikasi canva di google ni je. Sebab memang senang nak edit header blog situ. 

Cantik tak? Ada bakat untuk jadi graphic designer blog ke? Hehehe. Harap akak suka lah ya. 

Dah lama tak edit header blog. Saja je suka-suka nak edit header untuk top pengomen blog rabia ni.

Thank you yang sudi jenguk dan komen entry blog rabia ya.InsyaAllah akan ada entry yang lebih menarik lagi.Tungguu tau.

12 ulasan:

  1. Wah tahniah semua. Tak sabar nak tunggu entri menarik dari Rabia :)

    BalasPadam
  2. apps canva mmg best guna utk edit2..akk pun suka guna apps tu

    BalasPadam
  3. e'eh... elok plak akak 2 kali kat situ, rabia.
    nampak sgt follower ketat blog rabia :) hi hi hi hi...

    BalasPadam
  4. comelnya header yg rabia buat! good work!

    BalasPadam
  5. Wow Tak sangka byk juga akak Komen Kat sini rupanya.. tqtq Rabia.. cantik header.. Macam Rabia..

    BalasPadam
  6. wahhhh pandai rabia edit header skrg

    BalasPadam
  7. Keep it up Rabia.. sy pun slalu guna canva haha.. best kan..

    BalasPadam
  8. tahniah pada yang tersenarai

    BalasPadam