Breakfast kfc

Assalamualaikum semua. morning. kitaorang plan nak makan pagi di kfc depan stesen bas Kuala Terengganu.

Makan set Nasi Lemak Ayam KFC dengan cheese wedges. Alhamdulillah kenyang perut. Ayam nya pulak besar. Ada sisa-sisa ayam tak habis tu. Rabia bawa balik bagi makan dekat anak-anak kucing tu. Si tompok dan mishai tu. Class kau si tompok dan mishai ya. Tuan kau bagi makan ayam kfc untuk korang ya. Kenyang perut tu nanti.


Lepas tu Rabia order Milo panas je. Tak minum air berais pagi-pagi ni. Tak elok untuk kesihatan. Alhamdulillah kenyang perutku . Thank you ayah sebab belanja makan . Semoga ayah dimurahkan rezeki selalu.

Sebab Rabia dan umi rabia craving sangat nak makan kfc. Sebab tu ayah belanja makan. Setiap kali pergi kfc,Rabia selalu order cheese wedges tu. Sedapp hehe. Suka sangat makan cheese wedges tu.

Macam mana tak gemuk kan? Selalu makan je ni. Berat Rabia sekarang 51.1 kg . Nanti slim lah kalau kurang makan nanti. Kalau kurus susah juga. Rabia ni ada gastrik. Pedih perut ni tahan lapar .

Okeylah sampai di sini sahaja Rabia menulis ya. Assalamualaikum semua.  

Catat Ulasan

9 Ulasan

  1. Sedap tu makan nasi lemak kfc. Best lg jika papa yg belanja..

    BalasPadam
  2. Haha bukan selalu breakfast KFC kan Rabia. Best lah anak2 kucing dapat ayam KFC

    BalasPadam
  3. Bertambah2 sedap makan kfc bila orang belanja

    BalasPadam
  4. Ya allah.. sedapnya cheezy wedged tu T-T

    BalasPadam
  5. ari selasa ni nk g mkn kfc jgk.. haha

    BalasPadam
  6. memang kadang2 bila mai craving KFC tu xleh tahan2 da..
    nak jugak pegi makan hehe..

    BalasPadam
  7. aik makan sorang je tak ajak kite pun hehehe

    BalasPadam
  8. uish lain mcm. akak pulak suke kfc's cheezy twister

    BalasPadam