Sabtu, 12 Oktober 2019

Top pengomen bulan october 2019

Assalamualaikum semua. Selamat pagi. Rabia sekarang sedang cuti mid sem. Yeayyy.. Cuti juga..Otak ni dah berserabut dengan assigment. Fuhh..ni ada masa free ni rabia edit lah header blog untuk top pengomen bulan october 2019. Ehh awal nya rabia jumpa top pengomen blog bulan october  ni kan. Biasanya nak dekat habis bulan october barulah rabia cari top pengomen. Hehehe..Disebabkan rabia ni sibuk kan. So apa kata rabia edit header awal-awal untuk kak ana suhana ni.





Inilah header khas rabia edit untuk kak ana suhana. Jomm pergi terjah blog beliau.. 

Rabia harap kak ana suka lah header rabia buat untuk akak ana.Hehehe.. Sorry ya..Rabia tak creatif sangat create header blog ni. Rabia baru je belajar cara nak buat header blog.

Rabia harap kak ana suka.. Tahniah kak ana suhana. Congrats to you.

Alhamdulillah makin ramai yang sudi berkomen-komen di blog rabia ni. Makin ada peningkatan lah blog rabia ni. Nanti u all rajin-rajin kan lah diri tu untuk berbalas komen di blog rabia ya.

Nanti rabia edit semua header untuk korangg semua.. Thank you u all. U all memang betul-betul supporter rabia.. Luv u .

Lepas tu Rabia design header untuk abam kie. Dia request pula suruh Rabia create header untuk dia. 




20 ulasan:

  1. Comelnya header tu. Abe kie nak upah rabia buat header jugak la. Buleh ke?

    BalasPadam
  2. Terima kasih Rabia. Comel header tu 😍

    BalasPadam
  3. Comel sangat header tu Rabia 😍

    BalasPadam
  4. okay sangat dah tu Rabia buat. kaloo akak lagi kelaut.

    BalasPadam
  5. Tahniah Ana. Comel header Rabia wat

    BalasPadam
  6. Tahniah semua... Rajin sungguh Adik Rabia ni..

    BalasPadam
  7. tahniah semua. jemari hebat belaka

    BalasPadam
  8. This is a great inspiring article.I am pretty much pleased with your good work.You put really very helpful information. Keep it up. Searching the un-official subreddit for Pikdo- Share your posts, ask questions and get feedback on your account. Come join our great page.

    BalasPadam
  9. I think this is one of the most significant information for me. sims 4 news 's newest expansion, Realm of Magic, brings a lot to the game, including a new occult Sim, a magical realm with a Hogwarts style ...

    BalasPadam
  10. Wahhh pandai Rabia edit header blog..
    By the way tahniah kepada semua pengomen tegar yang tersenarai..

    BalasPadam
  11. jeleznyeeee. akak dah jrg dpt blogwalking sbb busy sgt

    BalasPadam