Ahad, 6 Oktober 2019

Hadiah contest dah sampai

Assalamualaikum semua. Hadiah contest dah sampai.Rabia baru habis class. Lepas tu Rabia call my mum. Nak suruh ayah ambik kan Rabia. Lepas tu my mum kata ada hadiah sampai ni. Umi nak buka bungkusan tu. Tapi ayah cakap biar Adawiyah buka sendiri lah.

Rabia balik je rumah terus pergi koyak kan parcel tu. Dengan gigihnya dan happy melihat bag yang begitu cantik.



Blink-blink beg diaaa ni. Segan aku nak pakai masa wedding my saudara nanti. Heheh. Mesti kalau Rabia pakai pergi wedding ni. Semua pakat melihat dekat beg ni kan.

Lawaaa sangat beg ni. Alhamdulillah rezeki menang contest lagi. Rezeki aku dengan contest je .

Dah berapa banyak beg dah aku dapat ni. Alhamdulillah rezeki aku dapat beg cantik ni.

Akan ku simpan beg ni sampai bila-bila. Inilah dinamakan rezeki tak pernah salah alamat. Rezeki jodoh je tak muncul lagi. Hehe. Maybe aku memilih jodoh yang terbaik untuk aku.

U all follow lah Instagram beliau . @aeffy.co

Nanti kalau contest lagi. InsyaAllah akan ku join okeyy?

Bukan senang nak menang beg ni. Susah nak dapatkan beg lawaaa ni. Berapa kali Rabia tag nama orang ni dekat Instagram. Heheh. Nasib kita tag nama orang yang suka join contest je.

Rezeki aku kali ni dapat handbag. Lepas ni rezeki apa pulak ya? Rezeki dapat menang apa pulak lepas ni ? Stay tuned guys. 

17 ulasan:

  1. Tu diaa meriah beg hahaha. Bling bling XD
    Tahniah rabia hehe

    BalasPadam
  2. best dan untungnya dapat beg lawa!!! Tahniah! ^^

    BalasPadam
  3. ada bag didalam bag ke? atau memang diluarnya sejenis transparent?

    BalasPadam
  4. tahniah, rabia! jika selalu join contest pasti ada hasilnya, kan?

    BalasPadam
  5. rezeki contest tu awesome k. alhamdulillah..
    ramai lagi join tapi x menang. so jadi rezeki awak..

    rezeki jodoh tu kerja Tuhan. keje kita doa =)

    BalasPadam
  6. Murah rezeki Rabia. Tahniah. Cantikk

    BalasPadam
  7. Tahniah menang contest lagi untuk Rabia.

    BalasPadam
  8. memang cantikkkk sangat beg tu... dari jauh org dah nampak rabia hehehe

    BalasPadam
  9. Cantik beg Tu Rabia.. tahniah

    BalasPadam
  10. Rabia ni jenis bertuah lah, dari dulu sampai sekarang asyik dapat hadiah free je. Tahniah 😊

    BalasPadam