Khamis, 17 Oktober 2019

Warung Iskadania

Assalamualaikum semua. Petang tadi kitaorang keluar makan petang di warung iskadania . Sebab tak masak pun hari ini. Umi rabia tak sihat. Rabia pun kurang sihat. Kalau dah sihat.Rabia masak nasi goreng je. 


Nasi Goreng Paprik - Rm 6.00 

Sedappp sangat. Rasa nak tambah lagi satu pinggan nasi goreng paprik ni.

Jomm pakat pergi makan nasi goreng paprik . Harga pun murah dah . Memang sedappp sangat. Next time nak repeat makan di warung iskadania lagi. 

Pelbagai menu yang ada di warung iskadania ni. Rabia ni memang tak puas-puas makan nasi goreng je. Macam tak ada menu lain je. Heheh. Dah nama pun peminat nasi goreng. Dah tak makan makanan lain dah. Dah jatuh cinta dengan nasi goreng. 

Mana-mana kedai Rabia pergi makan, Tak sah kalau tak makan Nasi Goreng. 

Warung Iskadania 

18 ulasan:

  1. sedap tu. terliur abe kie tgok!

    BalasPadam
  2. macam sedap je. kat mana kedai tu

    BalasPadam
  3. Wah, nampak sedap jea Rabia.. TAHNIAH diucapkan kerana awak menjadi Top Commentator dalam jurnal saya..

    https://www.shikinrazali.com/2019/10/top-commentator-bulan-oktober-2019.html

    BalasPadam
  4. Banyak lauk nasi goreng paprik tu. Berbabloi dengan harga

    BalasPadam
  5. minat benar rabia dengan nasi goreng kan.

    BalasPadam
  6. bestnya jumpa kedai makan sedap kena dengan tekak kita

    BalasPadam
  7. Bestnya nampak, cg tengah bengkak gusi skrg ni. Susah nak makan. Huhuhu

    BalasPadam
  8. aka pulak dah lama x makan nasi goreng haha

    BalasPadam
  9. cuti kejap lew masak sampai da sihat =D

    BalasPadam
  10. Nasi goreng makanan simple tapi sedap..

    BalasPadam
  11. Rm6 Kira murah Tu Rabia. Bahanbdlmnnasi paprik pun byk

    BalasPadam
  12. plus, nasi goreng memang mengenyangkan...tak kira laa apa jua masakannya...

    BalasPadam
  13. sedapnyaaaa. for now i can only eat something soft since im having a toothache and it's really painful.

    BalasPadam