Hadiah daripada Shikin Razali

Assalamualaikum semua. Alhamdulillah lepas pergi makan Nasi Ayam Darul Iman tadi. Lepas tu terus balik rumah.

On the way nak balik ke rumah, Ada orang call Rabia . Rabia suruh my mum jawab kan panggilan tu. Orang tak kenal aku takut nak jawab call.

Rupa-rupanya poslaju call. Dia kata nak hantar barang ke rumah Rabia. My mum suruh abang poslaju tu letak hadiah tu ke dalam bakul motor.

Sampai je ke rumah Rabia terus pergi ambik hadiah. Nak tahu tak siapa bagi hadiah ni? Eh bukan kekasih hati ye bagi hadiah. Ku tak punyai kekasih hati lagi ni.

Kak Shikin Razali lah bagi hadiah ni. Rabia top pengomen blog beliau kali ke -3 tau. Rasa macam baru je kak Shikin bagi hadiah hari tu. Ni dapat lagi hadiah. Terima kasih kakak cantik.



Memang lama dah Rabia nak planner tu. Alhamdulillah rezeki dapat hadiah daripada akak Shikin Razali. Hehehe.. Ada lagi hadiah daripada blogger lain. Tak sampai lagi hadiah tu.
Terima kasih kak Shikin. Semoga persahabatan kita kekal hingga ke jannah. Aamiin.
Alhamdulillah sejak jadi blogger ni pelbagai rezeki Rabia dapat. Rezeki dapat hadiah . Selalu je dapat hadiah free.
My birthday nanti nak hadiah free juga. Hahaha. DM me okey kalau nak bagi hadiah birthday dekat Rabia.
Thank you again kak Shikin . Semoga akak dimurahkan rezeki selalu .


Catat Ulasan

21 Ulasan

  1. Tahniah Rabia.. bestnya rabia slalu dapat hadiah drp kawan2 blogger.. semoga terus dimurahkan rezeki ya.. sy klik iklan kat sini ya ^^

    BalasPadam
  2. alhamdulillah.. rezeki.. =)
    tahniah!

    BalasPadam
  3. Alhamdulillah, terima kasih Rabia kerana sudi singgah ke jurnal akak.. =)

    BalasPadam
  4. Anyway, akak tagged nama awak, jemput join GA..

    https://www.shikinrazali.com/2019/10/comeback-giveaway-by-farah-farhana.html

    BalasPadam
  5. TahniAh!
    Alhamdulillah rezeki ;-)

    BalasPadam
  6. Alhamdulillah rezeki Rabia, tahniah sis ucapkan..

    BalasPadam
  7. alhamdulillah rezeki.. cantik tu planner..

    BalasPadam
  8. tahniahhhh!!! bolehlah plan mcm2 lps ni ;-)

    BalasPadam