Mamee monster

Assalamualaikum semua. Selamat petang. Semalam Rabia dan sekeluarga pergi shopping di mydin mall.

Sebelum shopping tu, Rabia dah buat senarai nak beli makanan apa. First list adalah mamee monster. My favourite snack mamee monster ni.

Pagi tadi Rabia makan mamee monster je dulu. Lepas tu baru makan Nasi . Hehe.


Baru beli semalam ni mamee monster ni. Tapi nak habis dah. Heheh. Kuat makan lah Rabia ni.

So cute cartoon tu kan dalam gambar packaging mamee monster tu.
U all masih beli ke mamee monster ni? Ke memang tak makan dah mamee monster? Rabia lama tak makan mamee monster ni.

Rabia beli mamee monster perisa BBQ . Jom pakat beli mamee monster ni . Sedappp sangat . Sekali makan mesti nak makan lagi.

Goncang dulu kan mamee monster ni? Rabia pun dah lupa iklan mamee monster ni. Rasanya dia suruh goncang dulu lepas tu baru makan.

Catat Ulasan

9 Ulasan

  1. Ini, kalau murah laju je rembat. Haha Makan kosong gitu pun sedap tak yah bumbu dia. ^^

    BalasPadam
  2. Kami sekeluarga masih beli and makan Mamee Monster ni. Dulu ada perisa cheese (if you still remember) lepas tu dah takde padahal perisa tu lah yang paling sedap. And now makan yang BBQ je, perisa lain memang tak makan hehe

    BalasPadam
  3. Ika lama tak makan jajan. Tapi tau, mamee monster ni mmg sedap.

    Ika datang singgah sini.
    https://ikashoid.blogspot.com/2019/11/book-review-puaka-taman-tema.html

    BalasPadam
  4. Sekarang dah tak makan mamee monster tapi masih beli sebab anak2 pulak ganti makan :D

    BalasPadam
  5. Kak ana suka mamee jugak. Tp sekali sekala je lah makan.

    BalasPadam
  6. sesekali beli jugak, rabia.
    tak kerap.
    utk anak-anak pun aida x galakkan.
    so, bila sesekali dpt makan, barulah nikmat :)

    BalasPadam
  7. Mama suka mkn byk2 kunyah fn simpan dlm mulit. Dh byk baru telan hihij

    BalasPadam