Selfie

Assalamualaikum semua. Selamat petang. Tengah buat apa tu? Ada orang nak baca blog Rabia ke? Hehe. Petang-petang ni best tidur kan. Rabia pulak nak pergi ke kelas ni.

Rabia nak belanja gambar selfie satu ni. Kalau rindu Rabia tataplah muka Rabia puas-puas ya. Hehehe. Lawa ke tidak?


Selfie dalam kereta 

Selfie dalam kereta pun okeyyy. Hahaha. Lawa ke tidak? Petang-petang nak pergi ke kelas ni. Kena lah lawa sikit. Makeup -makeup sikit nak cantik kan. Tak salah cantik kan? Kita sebagai perempuan ni walaupun nak pergi belajar je pun.Nak pergi class je pun tapi kena wajib makeup. Kalau tak makeup kan nanti kawan-kawan tanya pulak. Apasal nampak pucat je ni? 

Pergi ke kelas pun kenalah touch up sikit muka tu. Setiap kali pergi ke kelas kan,ada je yang memuji aku ni. Kawan-kawan aku puji aku . '' Kak Ada cantiknya'' . Terima kasih lah sebab puji kak Ada awak ni ya. Suka ler tu ada orang puji tu. Senyum sampai ke telinga. 

Pakai baju kurung yang Rabia menang contest tu . Giveaway kak Shalimar . Thank kakak shalimar . Cantik baju ni tau.

Tudung bawal berwarna pink. Aduhh nak pergi kelas ke? Ke nak pergi jalan ni. 

Apasal setiap kali selfie. Muka Rabia jadi macam tu ye? Macam tak kena je. Kena selfie lagi ni . Nanti rabia tepek gambar selfie banyak-banyak ya, Ikut mood jugak nak berselfie ni.Hehehehe..

Cantik -cantik ni nak pergi ke kelas je. Nak pergi ke kelas pun cantik kan? Eh angkat bakul sendiri lah pulak.

Kebanyakkan rabia selfie dalam kereta kan. Dan kebanyakkan nya memang banyak selfie dengan menggayakan tudung bawal. Sebab pakai tudung bawal ni nampak ayu je. Nampak sopan je. Lama dah tak tepek gambar rabia dekat blog ni.. Kalau u all rinduu dekat Rabia bolehlah tatap gambar ku yang cantik ni. Perasan je rabia ni. Cantik ke? Angkat bakul sendiri lah pulak. Eh tak salah angkat bakul sendiri.

Nanti u all belanja lah gambar u all ya dekat blog. Share gambar korang dekat blog korang okey? 







Catat Ulasan

12 Ulasan