Throwback konvokesyen showme international college

Assalamualaikum semua. Rabia tengah tunggu my dad ni. Rabia baru habis class . Hmmm lambat nya lah nak habis belajar. Rinduu nak konvokesyen sekali lagi.

Ni nk throwback gambar konvokesyen dengan kawan I dulu ni. Masa konvokesyen dekat taman tamadun islam. konvokesyen pada tahun 2017. Rasa macam baru lagi konvo ni.


Rabia dan kak asmaq

Rabia sempat cuci gambar ni . Hehe. Apabila Rabia melihat gambar-gambar masa Rabia konvokesyen dulu tu kan. Rasa macam tak sabar nak habis belajar.

Ni baru sambung diploma. Heheh. Bulan 12 ni exam.Hopefully, I pass all subject . InsyaAllah aamiin. Tinggal beberapa baki lagi sem ni. Sem 1- sem 7 .

Cepat -cepatlah habis belajar. Tahun 2021 Rabia baru habis belajar. Harap mental aku kuat lah. Stress dengan group assignment ni.

Eh nanti Rabia snap gambar konvo lagi ya. Ni baru nak solat asar ni. Stay tuned guys. 

 
 With my mum 


My father 






Rinduuuu terukk ni . Hmmm cepatlah habis belajar. Nak konvokesyen sekali lagi ni . Hehehe.

Lawa kan gambar konvokesyen Rabia ni. Rabia pun dah lupa nama kedai photo gambar ni.

Still simpan lagi gambar konvo . Eh ada lagi rasanya gambar konvo. Hehe. Tapi malu nak tunjuk. Makeup by my mum okeyy.

My mum yang makeup kan Rabia tu. Tak payah nak call MUA (makeup artist ) dah . Lepas ni biar my mum je makeup kan Rabia.


Catat Ulasan

10 Ulasan

  1. alhamdulillah tahniah. kenangan konvo memang takkan dapat dilupakan ^_^

    BalasPadam
  2. Tahniah.. dah hbs study.. moga sukcess selalu

    BalasPadam
  3. Semoga Rabiah terus cemerlang dalam pelajaran dan dipermudahkan urusan..

    BalasPadam
  4. nt dh abs blaja dh keje rindu zmn study plak.. haha..

    semoga berjaya abskan study ye rabia.. =)

    BalasPadam
  5. Mudanya mak DN ayah Rabia. All the best good luck semoga rabia berrjaya mengejar cita2





    BalasPadam
  6. kenangan yg tak bole lupa kan..mine as well

    BalasPadam
  7. konvo adalah kenangan paling mahal :-)

    BalasPadam
  8. Cantik gambar! Pandai photographer ambik gambar, yang pilih gambar pun pandai pilih gambar yang elok huhuhu

    BalasPadam