Assalamualaikum semua. Pagi tadi Rabia buat bahan bahan nak masak nasi ayam . Hehe . Biasalah my mom dia akan bagi nasihat dulu 😂 . Adalah cara memasak yang tak kena rabia buat tu 😂 .





Ku potong semula lah tomato dan semua sayur tersebut . 

Rabia ni seorang yang lambat nak cekap dalam bab masak . So kena slow slow lah belajar memasak. Nak kata Rabia terer memasak . Sebab dah pandai buat nasi goreng tu .

Yang tu pandai masak nasi goreng sebab rabia minat makan nasi goreng suka kan nasi goreng tu . So rabia struggle lah cari resepi nak masak nasi goreng tu .

Besar nya halia ku potong. Tapi ku potong semulaaa hahaha. Tak sempat ambik gambar halia yang terbaru . 

Slow slow lah belajar memasak.