Dapat surat cinta dari youtube

 Assalamualaikum semua. Alhamdulillah terima kasih banyak banyak yang subscribe my youtube channel 😍 . Dulu rabia main rakam je video lepas tu upload terus dalam youtube. Sekarang no more . Rabia akan edit guna aplikasi film maker tu. Ada template cantik tau. Boleh add emoji yang dia tulis subscribe. 😍 Soo rabia belajar sikit demi sedkit. Eh apa lah yang rabia bebel ni eh 😂 .

Cuma dari situ nampak la naik views. Rakam video edit video ni bukan kerja senang . Rabia edit video pun tengok tengok ada terbalik video nya nak tengok ni. Senget kan kepala kan 😂. 



100 subscribe 😍🤩 Terima kasih yang sudi subscribe my youtube. 😍 


Click je video youtube rabia di atas tu ya 😭😭 Thank you so much . ❤ Love u all. 😍 

Tadi kan rabia ada upload video pergi jalan jalan di KTCC Mall Kuala Terengganu , Mr diy dan Kfc di KTCC  Mall Kuala Terengganu. Soo jemput comment banyak banyak tau ❤💋 . Sayang u all. 

7 ulasan: