KTCC Mall Kuala Terengganu

 Assalamualaikum 😍 Hai u all. So Rabia pergi ke KTCC Mall Kuala Terengganu. Rabia ada post dalam youtube. Tapi Rabia tak shopping. My dad yang shopping 😂. 










Rabia tak shopping 😂 . My mom shopping. My dad shopping sikit je. 

Lepas pergi Mr diy . Rabia ajak my mom and dad makan di kfc KTCC Mall. Kulit ayam rabia simpan untuk si kuning tu heheh. 

Haii si kuning. Rabia bawa ayam untuk kamu . Bekas makanan pun guna kotak nasi atuk kfc tu tau . Hehe. 😍 



Bekas baru untuk my cat.My mom minta plastik dengan cashier kfc tu. I letak je kulit ayam dalam kotak nasi atuk ni . Terus balik rumah letak dekat belakang halaman rumah ku .

8 ulasan:

  1. kalau masuk mr.diy mcm2 nk beli

    BalasPadam
  2. masa abe kie gi KTCC Mall thn lps kami sekeluarga makan di KFC gak! Masa tu mcm 50% je kedai yg dibuka. x ramai sgt org. cuma bila nak keluar tu sesat. terpaksa minta bantuan pak guard. hehehe.

    BalasPadam
  3. Fulamak mau rambang mata tengok semua barang2

    BalasPadam
  4. Mr.diy ni salah satu lokasi yang bila masuk, walau tak rancang nak beli apa-apa masa masuk, keluar sekurang-kurangnya ada juga satu barang dibeli

    BalasPadam
  5. lama dah tak makan kfc ni !! rindu

    BalasPadam
  6. Kalau akak masuk DIY, alamatnya macam macam la yang dibawa keluar. haha

    BalasPadam