Fish burger mission wrap with carrot

 Assalamualaikum semua. Selamat petang. Baru sudah masak ni. 

Menu pada malam ni ala ala mat salleh . 😍 Fish burger mission wraps with carrot ✅. 










Bahan bahan nya sangat la simple.

1. Roti roll ups wraps

2. Daging burger ikan bersalut 

3. Sos cili

4. Rosemary leaves

5. Telur

6. Lobak merah diparut

Itu je bahan bahan ya. 

Daging burger ikan tu rasanya macam nugget . 😍 . 

Telur tu rabia tambah lagi 2 biji telur. 

Hangus laaa . Hehe. πŸ˜‚ Rabia ni goreng macam mana tu sampai hangus. πŸ˜‚ . So menu diet boleh la makan macam ni kan . Daripada makan maggi tu. 

You Might Also Like

8 Comments

  1. kalau mls nk memasak nilah menu plg mudah utk isi perut😊

    BalasPadam
  2. Ok jugalah kan sesekali dari makan Maggi.

    BalasPadam
  3. Mudah disediakan dan sedap dimakan

    BalasPadam
  4. mudahnya..boleh cuba buat :) tq share!

    BalasPadam
  5. senang and mudah nak sediakan pagi2 tuk bekalkan ke office..menu diet mcm ni kena ambil tahu hehehe

    BalasPadam
  6. kite pun suka sangat menu simple gini awak! hehehe

    BalasPadam