Makan pagi

 Assalamualaikum semua. Good morning . ❤ Pagi ni kitaorang makan roti canai segera je. Rabia yang goreng roti canai tu 😍. 




Buah betik tanam di belakang rumah la tu 😍 Ada pokok betik dekat halaman belakang rumah. 😍 

Semalam my mom masak gulai ayam je. Ada baki lebih makan untuk hari ini. Cicah je lah dengan roti canai tu. Roti canai cicah dengan gulai ayam . Sedapp. Hehe .

Itu vitamin supplement la rabia consume tu. 

5 ulasan:

  1. Ehh sama laa menu breakfast kita today hehe roti canai jugak tapi dekat kedai mamak laa hehee

    BalasPadam
  2. i makan flavettes juga tapi yg glow punya :)

    BalasPadam
  3. Sedapnya roti canai cicah gulai ayam...

    BalasPadam
  4. Sekrang mudah je,ada yang instant punya :)

    BalasPadam