GROUP BELAJAR BUAT BLOG DENGAN RABIA

Ikan bilis shopee dah sampai

 Assalamualaikum semua. My mom beli ikan bilis dari shopee. Kali ni beli dengan orang lain pulakk. 




Banyakkk sangatt ikan bilis ni . Siap letak dalam 2 bekas letak dalam peti sejukkk .

Rabia nak masak nasi goreng kampung nanti boleh la guna ikan bilis bayu ocean ni 😊💚💓😍💗

U all try lahh beli . Mudahh je kann beli. 

You Might Also Like

12 Comments

  1. Alhamdulillah...boleh makan dengan kacang juga..mesti sedap

    BalasPadam
  2. wah, beli ikan bilis di shopee. Saya beli di pekan Lumut saja, dekat dengan rumah. Memang produk hasil laut dari Pangkor. Goreng saja pun sedap. Buat sambal tumis pun sedap. :)

    BalasPadam
  3. wow...... ni yg dari lumut tu ye?

    BalasPadam
  4. I like to purchase ikan bilis untuk buat sup tu. sedappp

    BalasPadam
  5. nampak cantik cantik juga bilisnya

    BalasPadam
  6. Buat sambal ikan bilis punn sedap rabia hehehe, goreng gitu pun sedapppp.

    BalasPadam
  7. sekarang ni beli petai pun dekat shopee je kan rabia, hehe :)

    BalasPadam
  8. wah, tak pernah beli lagi ikan bilis dkt shopee

    BalasPadam
  9. sedap buat nasi goreng kampung kan ...

    BalasPadam
  10. sedap tu boleh masuk dalam sambal nasi lemak

    BalasPadam
  11. senang jaa ehh beli kat shopee. sy jenis kenaa tengok depan2 baru beli..hahaha xD

    BalasPadam
  12. Isteri saya buat sambal pun guna ikan bilis yang dibeli di Shopee.

    BalasPadam

Kisah Si Dairy review my blog