Post Page Advertisement [Top]

 Assalamualaikum semua ❤ Sejak akhir akhir ni kan rabia in love and nak sangat pakai kaftan. Cakap dekat umi nak pergi mydin nanti kan. Belilah kaftan sehelai ke biahtul . 

Ayah belikan kaftan lawaa dooh . Bukan apa sejuk kain kaftan ni . Baju pyjamas pun macam ketat sikitlah . Baju tidur lama lama pun still pakai lagi. Tapi kali ni ayah beli di mydin mall . Harga dalam belasan gitulah . 

Rabia try pakai sedapp pulakk pakai kaftan ni . 



Comel dooh. Umi ada beli online jugakk kaftan. Nanti rabia share yaaa . Heheh tak sampai lagi kaftan beli online tu. Harga pun rm 10 je beli online tuu . 

Ayuuu gituuu pakai kaftan . Dah malas nak pakai pyjamas lahh tu 🤣 Tapi rabia ni pakai lagii . Cuma tak berapa selesa lahh walaupun tinggal dalam rumah pun nak pakai bajuu selesa sikitt. 

Warna kaftan ni memang sesuai la dengan rabia. 

11 ulasan:

  1. Untung lah ayah belikan...cantik jugak..byk lg ke stok kaftan tunn

    BalasPadam
  2. selesa & berangin je pakai kaftan...tapi selalu kena alter sbb labuh..

    BalasPadam
  3. Tak pernah pkai kaftan. Kena cuba ni.Ramai pula kata selesa.

    BalasPadam
  4. In other words, baju kelawar, kan. Dah lama tak pakai camni. Tapi memang selesa, pakai tidor.

    BalasPadam
  5. Sejak lockdown, akak pakai baju ni jer, ha3😆.Senang!Sarung jer

    BalasPadam
  6. Cantik corak kaftan tu. murah pun murah.

    BalasPadam
  7. Whoa, cantikk...baju kelawor memang selesa....cuma biasanya kena potong kalau terpanjang sangat~

    BalasPadam
  8. Hihi akak dah lama tak pakai baju kaftan atau lebih dikenali sebagai baju kelawar.. sekarang nie lebih selesa pakai baju seluar panjang sebab anak-anak bulus akak suka gigit kaki.. hahaha

    BalasPadam
  9. baju kelawar pun sama juga mcm baju kaftan eh? murah eh, byk jgk nmpk dijual online..

    BalasPadam

Bottom Ad [Post Page]