Jumaat, 23 Julai 2021

Kelas belajar buat blog

 Assalamualaikum semua . Alhamdulillah dah selesai kelas belajar buat blog pada hari ini. Happy betul rabia . 







Sesiapa nak join boleh pergi ke blog rabia dan click je link tu . 

Happy betul baca feedback diorang ๐Ÿ˜Š❤๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜ญ๐Ÿ’™ Layak kah rabia jadi cikgu blog ni . Cikgu tadika okeylah . 

Terima kasih semuaaa ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜๐Ÿ’š๐Ÿ’œ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜๐ŸŒบ๐Ÿ‘๐Ÿป Semoga apa yang rabia ajarkan tu memberi manfaat kepada mereka. 

15 ulasan:

  1. Wah dah kelas belajar buat blog la :) Goodluck Rabia

    BalasPadam
  2. terbaik๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

    BalasPadam
  3. tahniah rabia jadi cikgu blog turun ilmu jugak

    BalasPadam
  4. Rabia memang terbaik! keep going! semoga murah rezeki selalu rabia ^_^

    BalasPadam
  5. alhamdulillah... bagusnya berkongsi ilmu

    BalasPadam
  6. Wah best . At least dapat tambah serba sedikit ilmu

    BalasPadam
  7. semoga kelas rabia makin maju dan ramai pelajar. semoga ilmu yang diajar akan dimanfaatkan

    BalasPadam
  8. Good job, kite dlu struggle jgk sbb xde cikgu, byk mmbaca je dekt google..hihi

    BalasPadam
  9. Wah, bagusnya Rabia berkongsi ilmu. Semoga dimurahkan rezeki Rabia...

    BalasPadam
  10. Semoga ilmu awak dapat dimanfaatkan oleh semua orang...

    BalasPadam