Beli cool blog

Assalamualaikum,Rabia baru je balik dari bazar Ramadhan batu buruk.Rabia beli air cool blog yang baru tu. Cool Kathira.



Alhamdulillah dapat pun beli air ni.Beli pun sebab suka tengok botol air yang comel tu .

Sampai hajat Rabia . Dari semalam lagi terbayang-bayang melihat jus Kathira ni. Dengan botol nya yang super cute.

Comey botol air ni kan .

Berbuka puasa dengan minum air cool blog jus Kathira.

Rm 6.90 jus Kathira ni.

First time nak minum ni


Catat Ulasan

9 Ulasan

  1. sedap tak? sebab kalau jus kathira tu ramai yang kata sedap

    BalasPadam
  2. comelnya botol. tak sangka lak dah ada botol skrg ni

    BalasPadam
  3. Bestnya dapat botol tu...Jeles. haha.

    BalasPadam
  4. aida ada juga terbaca kat blog sape ntah pasal katira ni.
    sedap komen nyer.
    tak teringat plak nak singgah cool blog kat family store semlm.
    botol nyer tu nice.

    BalasPadam
  5. cantik botol dia tapi tak berapa suka sangat minum air kathira

    BalasPadam
  6. mcm tk mahal sgt. nk kena beli jugak ni

    BalasPadam