Rezeki dapat beg

Assalamualaikum.Alhamdulillah rabia dapat beg lagi lah. Percuma pulak tu. Rabia support kawan-kawan dalam alam maya berbisnes. Rabia ikhlas support diorang.


 https://scontent.fkul8-1.fna.fbcdn.net/v/t1.15752-9/31699028_1875222415862788_6113201452623069184_n.jpg?_nc_cat=0&oh=e109d868861fce0183010b7503248867&oe=5B53C8CF
https://scontent.fkul8-1.fna.fbcdn.net/v/t1.15752-9/31786618_1875217535863276_133778215406665728_n.jpg?_nc_cat=0&oh=0f1a805461f2ca88ca3499a8f6e0c8a2&oe=5B97E526 
 Alhamdulillah rezeki..jom pakat beli handbag akak ni. Ada akak ni tag nama rabia dalam facebook. Terkejut jugaklah rabia. Apabila melihat nama rabia ditag oleh kakak cantik ni.

Lama dah rabia support dia jual handbag ni. Actually kan,rabia ni kan fanatik dengan handbag.Dah berapa banyak handbag dah. Kalau tak pakai tu,memang rabia akan bagi dekat kawan lah.

Tanpa kita sedar kan,support melalui comment pun dah mengembirakan hati dia tau. Bukan nya wajib membeli pun. Comment pun dah cukup buat online seller gembira.

Banyak jugak hadiah rabia dapat kan. Rezeki selalu datang tepat pada masanya.
Rabia sebenarnya happy dapat membantu orang berniaga ni.

Oklah rabia nak solat asar ni. :)

Assalamualaikum. ;)

Yang benar :
RABIA


Catat Ulasan

11 Ulasan

  1. alhmdulillah. rezeki. boleh buat raya.

    BalasPadam
  2. Alhamdulillah rezeki tu.
    Nanti buatlah post tunjuk gambar handbag tu

    BalasPadam
  3. Alhamdulillah, murah rezeki awak ^^

    BalasPadam
  4. alhamdulillah rezeki :D

    BalasPadam
  5. Alhamdulillah, tahniah Rabia kerana dapat gift bag.. Anyway, tahniah pada awak jugak kerana masih tersenarai dalam top commentator dalam jurnal akak..

    http://starlavenderluna.blogspot.my/2018/05/top-commentor-april-mei-2018.html

    BalasPadam
  6. Wahh rezeki lagi,. alhamdulillah.

    BalasPadam
  7. Tahniah Rabia.. Murah rezeki Rabia :)

    BalasPadam
  8. rajin berusaha pasti akan dpt ganjarannya. tahniah!

    BalasPadam
  9. Alhamdulillah, tahniah rabia.

    BalasPadam
  10. Tq korang ☺️ nanti Rabia update dalam blog beg tu

    BalasPadam