Pengalaman sejak jadi blogger

Assalamualaikum.Hai korang..Hari ni rabia just nak cerita pengalaman rabia sejak jadi blogger.

Sejak jadi blogger ni rabia dapat ramai kenalan blogger,dan kami suka kongsi pendapat antara satu sama lain,dan dapat meningkatkan menulis blog dgn baik.dan paling best dapat belajar speaking dengan blogger ni . Dan dapat join giveway dalam blog ni . 

And paling best gambar dekat atas tu hah..ada blogger yang sudi review blog rabia..Thanks u kak . Ni link blog kak aida. 
http://www.kisahsidairy.com/

Alhamdulillah pengalaman yang paling best dalam hidup rabia adalah dapat segulung sijil top comment tahun 2017 di blog cikash.blogspot.com

And paling paling best lagi adalah sejak jadi blogger ni macam-macam hadiah rabia dapat kan.Rabia banyak join giveaway yang dianjurkan oleh blogger.

Selain daripada dapat hadiah contest/giveaway. Rabia dapat berkenalan dengan blogger-blogger yang sangat baik hati.

Best sangat join group bpt tau #BPT #bloggerpantaitimur


 💕Tqlogo%2BPTB

Terima kasih kak awa. Tq semua kak blogger-blogger sebab sudi mencurahkan sedikit ilmu tentang blogging kepada rabia.



Semoga cita-cita rabia untuk menjadi seorang blogger yang terkenal akan tercapai.

Korang doakan rabia berjaya ya.

Thank for support me.

Thank you juga kepada para pembaca blog rabia kerana sudi membaca blog rabia .

Love u all 

Yang benar :
RABIA 








Catat Ulasan

10 Ulasan

  1. dari blog jugak dpat kenal Rabia, jumpa je tak sempat lagi kan..

    keep blogging!

    BalasPadam
  2. insyaAllah ! chaiyokkk team bpt !

    BalasPadam
  3. all the best Rabia.... kipidap!!

    BalasPadam
  4. teruskan menulis Rabia... nanti lama2 mesti terkenal.

    BalasPadam
  5. You've achieved quite a lot :)

    By the way, salam singgah. Saya first time ke sini ^^

    BalasPadam
  6. Promo HondaQQ
    - Minimal Deposit & Withdraw hanya 15.000
    - Bonus Rollingan Sebesar 0,5%
    - Bonus Referal Sebesar 20%
    - Hanya butuh 1 User id sudah bisa memainkan 7 Jenis Permainan.
    Link : HondaQQ(dot)com
    BBM : D8D14919
    WA : +85569718027
    Email : cshondaqq@yahoo.com

    BalasPadam
  7. Always support rabia and selalu gak baca blog rabia

    BalasPadam
  8. tahniah.
    teruskan menulis utk manfaat org lain.

    BalasPadam