Fauzi Nasi Kerabu Kuala Terengganu

Assalamualaikum,Selamat bercuti.Hari ni rabia pergi makan nasi goreng di kedai Fauzi Nasi Kerabu Kuala Terengganu. Kedai ini agak famous. Makanan yang paling disukai oleh orang ramai adalah nasi kerabu.

Tetapi,pada hari ini rabia makan nasi goreng.Korang kan dah tahu my favourite food.Disebabkan semalam rabia dah makan nasi kerabu fauzi ni.





Sedap sangat nasi gorengnya.Sorry ya rabia tak sempat nak ambik gambar menu makanan di kedai Fauzi Nasi Kerabu ni.

Tak silap rabia kan,kedai ni masuk newspaper tau.Disebabkan kesedapan makanan nya.

Next time rabia akan banyakkan menulis about food.Disebabkan Pasal entry food ini membuatkan ramai orang terliur kan.Dan tertanya-tanya di mana kedai ini,apa menu yang paling sedap kan.

Maybe lepas ni rabia akan terjah mana-mana restaurant untuk merasai keenakan masakan panas pula.

Memandangkan rabia ni food lover kan.Rabia ni pula suka makan.Hihi.Mestilah kena pergi semua kedai/restaurant di kuala terengganu.

Nanti rabia boleh share lokasi restaurant ya.Selamat menjamu selera.

Ikhlas daripada saya : 


Catat Ulasan

5 Ulasan

  1. nasi kerabu kat sini memang terbaik!

    BalasPadam
  2. Akak pun suka nasi goreng ni tapi kalau ada nasi kerabu. Nasi goreng ni kena tolak tepi dulu la hehe. BTW Rabia guna template baru ye?

    BalasPadam
  3. wahhh.. nanti sis rabia update banyak lagi pasal makanan ya. suka tengok tempat-tempat macam ni, nanti bila ada masa boleh p. hihi

    BalasPadam
  4. Bahagia sangat kalau dapat Nasi Kerabu ni. Tak kira Terengganu atau Kelantan. 😀

    BalasPadam
  5. Boleh try nanti bila balik ke KT.

    BalasPadam