Tq kak blogger Mimi Azirah bagi hadiah kepada rabia

Assalamualaikum..Selamat petang..Selamat bercuti.Alhamdulillah rabia dapat hadiah daripada kak mimi azirah. Disebabkan rabia top pengomen blog dia pada bulan mac.



Alhamdulillah,rabia dapat eyeshadow..Terima kasih banyak-banyak kak..Cantik sangat colour nya tau.

Hmm..lepas ni blog siapa pulak rabia akan terjah ya? Rasa lama dah tak blogwalking blog orang ni.Mana yang sempat rabia terjah ok?

Murah rezeki sungguh lah rabia ni..Bertuah sungguhlah.Maybe lepas ni rabia akan usaha meningkatkan pv blog ,blogwalking blog orang lain dan join event-event yang diadakan di kuala terengganu.

Kata nak jadi blogger terkenal kan? Mestilah kena berusaha bersungguh-sungguh.

Sesuai dengan rabia eyeshadow ni.Kalau my mum nak pakai pun boleh.

Siapa yang belum follow blog rabia tu.Cepat-cepat follow ye.

  
 Ikhlas daripada saya :




Catat Ulasan

10 Ulasan

  1. tahniah rabia dapat eyeshadow

    BalasPadam
  2. Wah Rabia nie memang betul-betul murah rezeki. Berderet-deret hadiahnya :)

    BalasPadam
  3. Tahniah Rabia, murah rezeki awak..

    BalasPadam
  4. murah rezeki rabia sbb selalu dpt hadiah. teruskan menulis entri2 menarik n BW blog kwn2. Tahniah!

    BalasPadam
  5. Tahniah. Salam perkenalan and follow done

    BalasPadam
  6. Wahhh tahniah rabia! Memang murah betul rezeki rabia ni kan

    BalasPadam
  7. rajin.
    membuahkan hasil yg lumayan :)
    byk dpt hadiah.
    tahniah ye rabia.

    BalasPadam