Handbag dah sampai

Assalamualaikum..Alhamdulillah handbag dah sampai pada petang kelmarin..Poslaju ni ping...ping..ping depan rumah rabia.. 

Always support kakak..hehehe.. Cantik pula handbag ni..Dapat percuma pulakk tu.Sebab apa? Sebab rabia selalu komen emoji di facebook dia. Jadi naik lah kan notification dekat facebook dia.

Foto Rabiahtul Adawiyah.

Cantik kan? Heheh.. First time rabia ada handbag besar ni.. Senanglah nak letak barang make up. Hehehe.. Letak baju pun muat ni.

So,lepas ni rabia nak bom wall siapa pulak ye? Siapa berbisnes kat sini? Angkat tangan.

Maybe korang pulak rabia bom wall kan..Biar hangus gitu.Huhuhu..Tak semestinya kena beli.Support dia dari segi komen pun dah naikkan semangat dia untuk berbisnes.

Kakak ni siap cakap lagi tq follow akak..tq for support.Tak sabar nak pakai handbag ni

Boleh pakai pada hari raya kan? Rabia dapat percuma handbag banyak dah ni.. 3 handbag percuma rabia dapat.

Rabia

Catat Ulasan

10 Ulasan