Search This Blog

Jumaat, 20 Julai 2018

My cousin pun nk Join contest jugak

Assalamualaikum .. Ada orang tu kan dia jeles Rabia Join contest Dan dapat hadiah contest..Hahahaha..

My lovely cousin . Alaaa..awak Join je lah . Nanti Rabia ajar tau.Cara-cara Join contest .


Join je.. Tag Rabia je. Tag nama Rabia je. Jangan tag nama orang lain boleh?

Rabia Sporting je. Kita kan cousin.

Ye..memang banyak dah hadiah Rabia dapat. Berpuluh-puluh hadiah dah ni. Berselerak dalam bilik kan?

Hahaha..Kalau tak guna tu. Rabia bagi ke lecturer dan birthday kawan-kawan pun Rabia bagi je lipmatte.

Kalau tudung/handbag tak guna je bagi dekat orang lain.
Sedekah je lah mana yang tak guna tu. Sebab terlampau banyak sangat kan hadiah?

Hadiah contest tak sampai lagi ni. Sebab baru semalam kak tu post. Yang contest like/share/comment kat Instagram dia tu lah. Baju lace tak pos lagi.

Rabia

8 ulasan:

  1. Hahaha kesian jugak kat cousin 😹😹😹

    BalasPadam
  2. Rabia memang selalu murah rezeki menang contest kan :)

    BalasPadam
  3. wahhhh bestnya rabia dapat menang banyak hadiah. Bagus juga bersedekah bila tak digunakan

    BalasPadam
  4. bestnya, banyak dapat. murah rezeki

    BalasPadam
  5. bila rajin, memang membuahkan hasil, rabia.
    tahniah.

    BalasPadam
  6. Hahahaha..sama dengan akak jugak. Ramai pm tanya buat macammana nak menang. Kita join sebab minat, menang tak menang taktau pun..haha

    BalasPadam