Rabu, 18 Julai 2018

Halaman belakang rumah ku dikelilingi dengan kucing yang so cute

Assalamualaikum.Hai u all. Hari ini Rabia tak start kelas lagi. Minggu depan baru start. So kalau tak ada aktiviti apa-apa Rabia menulis entry dekat blog ya.

Ada yang kata Rabia bagus jadi blogger. Apa kata cuba jadi penulis lirik?

Me : Tak terfikir lagi.hehe..oklah nak cerita pasal halaman belakang rumah ku.



Rabia tengah cabut rumput dekat belakang 😅 Tiba2 datanglah si comel ni 💕 4 ekor tau . Seekor lagi entah lah pergi main dekat mana.

My mum bagi lah roti dekat kucing - kucing ni. Diorang masih baru nak suai kenal dengan Rabia dan jugak family Rabia.Hehehhe.. pegang diorang ni pun tak boleh lagi.

Akhirnya ada juga kucing kan? Tapi ini bukan kucing Rabia. Jiran Rabia bela kucing ni.

Kalau bagi makan Whiskas ni mesti lagi comel dan gemuk. Rabia suka kucing gemuk-gemuk ni.

Rabia memang suka kucing dan memang suka bermain dengan kucing.

Kalau stress pun, Rabia suka bercakap dengan kucing ataupun bermain dengannya.

Itulah rasa macam nak bela seekor lah .Tapi Rabia Ada asthma.

Takapa,bulan 11 ni Rabia Ada appointment dengan doktor.Eh nanti Rabia lihat semula buku appointment.

Rabia

Bagikan

Jangan lewatkan

Halaman belakang rumah ku dikelilingi dengan kucing yang so cute
4/ 5
Oleh

Subscribe via email

Suka dengan artikel di atas? Tambahkan email Anda untuk berlangganan.

6 coment�rios

Tulis coment�rios
avatar
19 Julai 2018 6:58 PG

kalau tak membela pun takpe, rabia.
utamakan kesihatan.
kucing yg dtg tu, diberikan makanan.
lelama jadi mcm belaan jugak.

Reply
avatar
20 Julai 2018 3:05 PG

d rumah abe kie cuma ada seekor kucing jantan je sbb yg betina sudah abe kie kasi kat org. mrka selalu beranak..

Reply
avatar
20 Julai 2018 11:25 PG

Comellll kucingnya. Nti msti kucing tu sllu dtg umh rabia

Reply
avatar
23 Julai 2018 9:01 PTG

rumah ejulz pun dh banyak kucing main kat keliling rumah. hehe

Reply