Search This Blog

Ahad, 8 Julai 2018

Terima kak bagi topup

Assalamualaikum.Selamat petang korang.Alhamdulillah dapat topup free dari kak MUA ni( Makeup Artis) .

Selalu sangat bagi hadiah dekat rabia.Macam-macam hadiah rabia dah dapat sebelum ni tau.

Handbag,topup,suikone blusher & topup lagi sekali dapat. 


Korang nak lebih kenal MUA famous ni? Jemput follow dan see first facebook beliau.

Rabia ada jugak hadiah untuk kakak tau. Cuci gambar selfie hari tu lah kak.

Hehe..Korang wajib follow facebook dia tau.Kalau korang perasan kan? Rabia always share location butik dia kat wall rabia kan.

Orang kuala terengganu meh pakat terjah butik beliau.Nak lebih details pasal makeup tu.Wajib follow facebook kak yana ye.

Allahu . Setiap bulan kak nak bagi hadiah? SEMOGA AKAK DIMURAHKAN REZEKI.

Anggap kak yana macam kakak kandung sendiri dah.

Rabia

6 ulasan:

  1. Oh akk ada perasan jugak yg rabia rajin share pasal mua ni.. Apa pun tahniah ya 😊

    BalasPadam
  2. wahhhh tahniah,hai kita datang beraya ni heheheh...

    BalasPadam
  3. Alhamdulillah rezeki non-stop dapat ni :)

    BalasPadam
  4. tahniah.
    akak pun ada menang top up 2 kali tau.
    top komentar di blog kawan2.

    BalasPadam