Search This Blog

Khamis, 26 Julai 2018

CJ wow shop

Assalamualaikum. Morning. Alhamdulillah hari Rabu umi Rabia order Al-Quran CJ wow shop. Semalam dah sampai AL - quran tu.

Terkejut jugak sebab hari Rabu order . Hari Khamis dah sampai dah.

Gambar Al-quran rabia tak sempat nak snap lagi


 Sarung al-quran 


Harga promosi : Rm 199
Harga sebenar beli : Rm 187 tanpa GST

So umi Rabia beli harga tanpa GST RM 187.

3 kali dah umi rabia shopping dengan CJ WOW SHOP.

Penghantaran barang pun cepat sampai ke rumah Rabia.

Next time Rabia pulak lah shopping

Tq CJ WOW SHOP . My parent suka shopping dengan CJ WOW SHOP. Terbaiklah CJ WOW SHOP.

Rabia

10 ulasan:

  1. Wah tak sabar nak tggu rabia punya entri untuk Al Quran

    BalasPadam
  2. Bestnya shopping kat CJ Wow Shop.

    BalasPadam
  3. Dah gaji ni bolehlah shopping jugak.

    BalasPadam
  4. Mak akak pun selalu order dengan GoShop, WowShop ni. Padahal anak dia pun tak pernah beli, mak lagi advance :D

    BalasPadam
  5. wah. cj wow shop.
    akak x pernah lagi shopping situ.
    sebab nak tgk pun tak sempat, rabia.
    tapi, abah akak, few times beli tau.
    tak sangka akak :) ha ha ha ha
    mak akak nak, abah tukang call. dpt plak tu tembus talian.

    BalasPadam
  6. best2 shopping sini! salam kenal syaza follow :) :D

    BalasPadam
  7. terbaek.. niat nak beli utk mentua jugak nanti :)

    BalasPadam
  8. alhamdulillah. ada tgok kat wowshop hari tu.. :)

    jom singgah blog kartun muncung manis yg baru.. Blog muncung manis yang lama, terdelete.. abis loss contact dgn readers lama..

    http://aliefmuncung.blogspot.com

    BalasPadam
  9. ahaha bahaya CJWow Shop ni. eh beli Quran tak bahaya bukan gitu maksudnya.
    bahaya beli benda2 lain semua menggoda =D

    BalasPadam