Search This Blog

Isnin, 30 Julai 2018

Dapat hadiah contest lace @jizanlykl

Assalamualaikum..Alhamdulillah.rabia tengah makan roti canai tadi.Terdengar lah bunyi ping.ping..Laa..poslaju rupanya..

Rabia segera tinggalkan makanan begitu sahaja.Cepat-cepat pergi buka pintu. Dan rabia pun sign dan abang poslaju bagilah hadiah rabia tu.

Terima kasih jizanlykl. Macam mana nak pakai baju ni eh? Berkilat-kilat tau. Buat dress cantik ni kan.


Ya allah lawanya lace ni. Nak pakai pun rasa seram tau.Berkilat sangat . 

Mesti mahal kan lace ni. Rabia dulu ada juga pakai baju lace.Tapi tak pakai lace berkilat macam ni.

Hehehe..malu pulak nak pakai nanti.Nanti bolehlah rabia OOTD kan?

Ada lagi satu hadiah rabia tak sampai lagi.Sebab rabia tak beri alamat full dekat kak tu .. Aiyaaa..terlampau excited sangat lah rabia ni.

Lace ni cantik juga buat baju kurung moden.Huhu..Nantilah rabia tanya umi rabia.

Rabia

11 ulasan:

  1. Tahniah rabia... Cantik tu

    BalasPadam
  2. pakai time raya haji nanti.. hehe ok je kilat2 tu skrang trend lace2 ni =D

    BalasPadam
  3. wah..cantik. leh wat baju gi wedding ker, ada dinner ke.. ok jer.

    BalasPadam
  4. cantik.. tahniah :)

    terima kasih
    http://ejulz.blogspot.com/2018/08/senarai-pengomen-tegar-jun-2018.html

    BalasPadam
  5. Tahniah rabia cantik lace tu

    BalasPadam
  6. Cantiknyaaaaaa. Rezeki rabia.

    BalasPadam
  7. Rezekiii betul ni Rabia..simpanlah boleh bt baju kahwin nanti.

    BalasPadam
  8. Cantik Lace tu..Tahniah..rezeki awak

    BalasPadam