Khamis, 12 Julai 2018

🌹 Dapat e-mail dari Nuffnang

Assalamualaikum. I'm so happy . Semalam Rabia check e-mail. Lepas tu dapat e-mail daripada Nuffnang.

Congrats to me. Harap sampai lah hadiah depan pintu rumah nanti.


Adakah Rabia akan dapat produk jenama St.Ives ni?
Wow. Bestnya . Blogger lain beritahu kepada Rabia.Maybe followers 3K dekat Instagram.

Tak sampai lagi lah 3K. Baru cecah 1,838 je followers instagram.

Tapi Rabia perasan kan sejak akhir-akhir ni ramai pulak yang follow Instagram Rabia.

Maybe diorang melihat Rabia aktif kot.

Lah nak jadi penulis blog ni mestilah kena aktif.Kalau tak aktif macam mana orang nak singgah blog,Instagram kita kan?

Jangan salah hantar rumah pulak tau Abam poslaju . Tak sabar nak melihat apakah hadiahnya.Nanti dah dapat hadiah tu. Rabia review ok?

Wish me luck .

Assalamualaikum. (Rabia)

14 Comments:

  1. Ayu pun dpt, tapi follower insta tak ramai pun...

    BalasPadam
  2. I pun dapat email dari nuffnang, sama maca awak. Hopefully, kita dapat lah yek >< good luck btw

    BalasPadam
  3. Terbaek.. tahniah. semoga dimurahkan rezeki :)

    BalasPadam
  4. Tahniah... Semoga makin maju jaya dalam dunia blogging

    BalasPadam
  5. tahniah, semoga tercapai impian rabia :)

    BalasPadam
  6. dah lama nuff x emel abam kie. iklan mrka pun dah lama x muncul2 di blog abe kie.

    BalasPadam
  7. Insyaallah.. moga ada rezeki rabia..

    BalasPadam
  8. In Shaa Allah rabia. Moga ada rezeki ye

    BalasPadam
  9. tahniah, rabia.
    menulis ni kena dtg dari hati.
    then, keep exchanging links.
    kita kenal org.
    org kenal kita.

    BalasPadam