Sabtu, 21 Julai 2018

SENARAI BARANG MEKAP DI ATAS MEJA SOLEK RABIA

Assalamualaikum.Selamat tengahari. Rabia baru je kemas-kemas barang-barang mekap di atas meja solek tadi.

Nak tahu alat mekap apa rabia pakai ke? Nanti rabia tunjuk gambar ye.


Merujuk pada gambar di atas itu.Itulah alat mekap rabia.

1.Lipbalm watering lavender nivea
2. NYX Jumbo Eye Pencil
3. Gincu nutrimetics
4.Brush makeup
5.Perfume duchess fellera beauty
6.Face relaxing treatment fellera beauty 
7.Scrub kunyit(Botol tu..rabia beli bubble rice dgn kwn rabia.Rabia basuh-basuh then letak scrub kunyit ke dalam bekas tu.
8. Span mekap
9.Beauty blender
10.Egg brush
11.Suikone blusher( Dapat hadiah dari MUA)
12.Parfait sponge foundation fellera beauty

Bekas yang warna macam floral bunga-bunga tu.Actually yang my mum punya.Tapi my mum tak nak guna dah.Rabia minta izin dan guna je.

Dalam bekas tu rabia letak cincin-cincin je. Gelang..Lebih kepada aksesori lah.

Rabia nak deko-deko meja solek ni.Sebab tu selalu bukak youtube.Diy room.

Rabia

Bagikan

Jangan lewatkan

SENARAI BARANG MEKAP DI ATAS MEJA SOLEK RABIA
4/ 5
Oleh

Subscribe via email

Suka dengan artikel di atas? Tambahkan email Anda untuk berlangganan.

16 coment�rios

Tulis coment�rios
avatar
21 Julai 2018 9:27 PTG

Nanti share la full deko makeup rabia ✨

Reply
avatar
21 Julai 2018 11:05 PTG

bnyaknya ala solek rabia..:)

Reply
avatar
22 Julai 2018 8:59 PG

Banyak jugak alat solek rabia..

Reply
avatar
22 Julai 2018 6:36 PTG

banyak juga alat solek rabia! Tak sabar nak tengok deco meja solek rabia :D

Reply
avatar
22 Julai 2018 11:41 PTG

bagus.. npk kemas je susunan..

Reply
avatar
23 Julai 2018 1:03 PG

Banyak juga barang rabia tu.

Reply
avatar
23 Julai 2018 4:14 PG

Banyak nya alat solek rabia. Nanti boleh buat tutorial make up pulak.

Reply
avatar
24 Julai 2018 5:27 PG

Kalau dah namanya perempuan memang tak sah takde alat mekap kan? Samalah kita :D

https://www.nurzariniismail.com/2018/07/discover-the-world-dengan-burger-ayam-mexicana-oleh-mcdonalds.html

Reply
avatar
24 Julai 2018 6:04 PTG

banyak alat solek..best main make up-make up

Reply
avatar
24 Julai 2018 8:22 PTG

salam..
yaya singgh sini + follow juga..
slmt bknalan ^_^

Reply
avatar
ai
24 Julai 2018 9:48 PTG

Banyak alat solek Rabia.

Reply
avatar
26 Julai 2018 6:27 PTG

bagus la rabia pandai simpan dan jaga alat2 makeup ni dgn molek...

Reply
avatar
27 Julai 2018 4:18 PTG

itu la. first akak terpandangkan scoop tu :)
then baru lah tau.
perempuan & alat solek, takkan boleh berpisah.
meja solek akak dah jadik ntah hape-hape.
dgn brg akak. brg asben. brg ijat pun ada tau, rabia :) ha ha ha ha
kat rumah baru, akak dah ada plan dah nak buat camne :)

Reply
avatar
31 Julai 2018 12:43 PG

eheheh akak xleh simpan atas meja sebab always on the go. sumbat semua dalam pouch je nakusung kehulu kehilir. maybe one day bila da settle down boleh ada vanity table sndiri =D

Reply