Sabtu, 21 Julai 2018

SENARAI BARANG MEKAP DI ATAS MEJA SOLEK RABIA

Assalamualaikum.Selamat tengahari. Rabia baru je kemas-kemas barang-barang mekap di atas meja solek tadi.

Nak tahu alat mekap apa rabia pakai ke? Nanti rabia tunjuk gambar ye.


Merujuk pada gambar di atas itu.Itulah alat mekap rabia.

1.Lipbalm watering lavender nivea
2. NYX Jumbo Eye Pencil
3. Gincu nutrimetics
4.Brush makeup
5.Perfume duchess fellera beauty
6.Face relaxing treatment fellera beauty 
7.Scrub kunyit(Botol tu..rabia beli bubble rice dgn kwn rabia.Rabia basuh-basuh then letak scrub kunyit ke dalam bekas tu.
8. Span mekap
9.Beauty blender
10.Egg brush
11.Suikone blusher( Dapat hadiah dari MUA)
12.Parfait sponge foundation fellera beauty

Bekas yang warna macam floral bunga-bunga tu.Actually yang my mum punya.Tapi my mum tak nak guna dah.Rabia minta izin dan guna je.

Dalam bekas tu rabia letak cincin-cincin je. Gelang..Lebih kepada aksesori lah.

Rabia nak deko-deko meja solek ni.Sebab tu selalu bukak youtube.Diy room.

Rabia

16 Comments:

  1. Nanti share la full deko makeup rabia ✨

    BalasPadam
  2. Banyak jugak alat solek rabia..

    BalasPadam
  3. banyak juga alat solek rabia! Tak sabar nak tengok deco meja solek rabia :D

    BalasPadam
  4. Banyak juga barang rabia tu.

    BalasPadam
  5. Banyak nya alat solek rabia. Nanti boleh buat tutorial make up pulak.

    BalasPadam
  6. Kalau dah namanya perempuan memang tak sah takde alat mekap kan? Samalah kita :D

    https://www.nurzariniismail.com/2018/07/discover-the-world-dengan-burger-ayam-mexicana-oleh-mcdonalds.html

    BalasPadam
  7. banyak alat solek..best main make up-make up

    BalasPadam
  8. salam..
    yaya singgh sini + follow juga..
    slmt bknalan ^_^

    BalasPadam
  9. Banyak alat solek Rabia.

    BalasPadam
  10. bagus la rabia pandai simpan dan jaga alat2 makeup ni dgn molek...

    BalasPadam
  11. itu la. first akak terpandangkan scoop tu :)
    then baru lah tau.
    perempuan & alat solek, takkan boleh berpisah.
    meja solek akak dah jadik ntah hape-hape.
    dgn brg akak. brg asben. brg ijat pun ada tau, rabia :) ha ha ha ha
    kat rumah baru, akak dah ada plan dah nak buat camne :)

    BalasPadam
  12. eheheh akak xleh simpan atas meja sebab always on the go. sumbat semua dalam pouch je nakusung kehulu kehilir. maybe one day bila da settle down boleh ada vanity table sndiri =D

    BalasPadam