Akaun Adsense sudah lulus

Hi.Assalamualaikum. alhamdulillah akaun Adsense dah lulus dah tau.

Rabia happy sangat-sangat tau. Ini first time lah Rabia dapat berjaya mempunyai akaun Adsense.

Boleh lah Rabia menjana pendapatan jugak kan.



Alhamdulillah. Dah ada iklan di blog rabia ni. Bukan senang nak jadi blogger ni kan.

Sis happy sangat tau. Alhamdulillah. Dah berapa lama dah Rabia tunggu ni.


Nanti boleh lah cashout kan.

Yeay sis happy sesangat hari ini.

Lama jugak Rabia tunggu tau. Akhirnya bukak je e-mail akaun Adsense dah lulus .

Lepas ni boleh lah duit kan


Catat Ulasan

6 Ulasan