Tq kawan ku review tentang saya

Assalamualaikum u all. Selamat pagi.Selamat bekerja. Hehe.Rabia bangun awal hari ini. Sebab nak menulis blog ni.

Jom kita main kan benda ni Okee...Selamat bermain
Syaratnya harus buat dlu status ini, maka saya akan posting fakta tentang anda.

Anda harus membuat status : *"Katakan pada saya 'hai bosskurr' dan saya akan post apa yang saya rasa tentang anda"*



*x boleh CANCEL*

Rabia melihat status kawan Rabia di whatsapp. Rabia pun terus lah balas whatsapp dia Katakan pada saya 'hai bosskurr' dan saya akan post apa yang saya rasa tentang anda"*

Akhirnya dia pun review jujur tentang Rabia tau.


Itu memang betul pasal Rabia. Ya Rabia memang seorang pendiam. Dari zaman sekolah rendah hinggalah masuk Universiti ni . Memang Rabia pendiam. Sebab tu tak ramai kawan.Berkawan pun dengan kawan sekolah je.

2. Suka menulis blog. Ya lah itu salah satu hobi rabia suka menulis blog.Kalau sehari tak menulis blog rasa macam tak happy je apabila melihat blog bersawang.

3. Baik hati.
Alhamdulillah hehe. 

Catat Ulasan

8 Ulasan

  1. Sama lah jgk zmn sekolah akk pendiam tu kawan tak berapa ramai

    BalasPadam
  2. Keep it up
    Rabia kena banyak membaca untuk menulis dan menabah ilmu untuk dikongsi dengan pembaca blog Rabia..

    BalasPadam
  3. kawan yg baik Insyaallah diingati selalu :)

    BalasPadam