Lama tak selfie

Hai. Assalamualaikum u all. Lama dah Rabia tak menulis blog ni. Maklumlah buat dengan assignment.

Lama dah Rabia tak selfie tau. Ni hah nak letak lah gambar cute Rabia ni.



Hari ini Rabia makeup simple je. Pakai Johnson baby,eyeshadow,blusher,lipstick. Dah siap dah.

Rabia pakai shawl je. Tak pandai sangat nak belit shawl tu. Hehehe.

Nah gambar untuk korang lah ni. Rindu kat Rabia kan? Tataplah wajahku sepuas-puasnya.

Nanti Rabia upload lagi lah gambar-gambar yang cute tu dalam blog lagi ye?

Bestnya selfie ni. Rabia memang suka selfie pun. Hehehe.

Guna phone Ayah ni . Tab Rabia tu besar sangat . Malas nak selfie guna tab.

Selfie dekat kedai makan ni. Selfie kat kedai makan pun cantik kan?

Eh eh perasan je Rabia ni. Mana ada cantik . I biasa-biasa je.

Okeylah Rabia nak makan ni.Assalamualaikum .

Rabia

Catat Ulasan

6 Ulasan