Sabtu, 11 Ogos 2018

Mamee Daebak Spicy Chicken

Assalamualaikum.Hi.Morning everyone.Semalam rabia beli mamee daebak.

Pagi-pagi ni rabia nak pergi memasak mamee daebak.Nak tutorial makan jugak ke?

Hehehe.Rabia malas nak upload kat youtube sebenarnya.Sebab lama dah tak buat live kat youtube.



Entahlah pedas ke tidak.Ini new mamee tau.Spicy fried chicken.
Sekian lama tak makan mamee.Rabia kurang sebenarnya makan pedas ni.

Tapi nak cubalah  new mamee ni kan.Korang dah cuba ke?

Share sikit macam mana rasanya?
Disebabkan hari-hari rabia tengok spicy mamee challenge dekat youtube.Sebab tu rabia beli tu.

Nervous nak makan ni.

Rabia dah rasa dah mamee daebak ni. Mee dia kasar tau.Dan yang sedapnya chicken fried tu. Rabia masak letak air.Buat macam sup.Sepatutnya toskan kan je lah mee tu dan tabur je pes dia tu.Oh maybe sebab rabia terbiasa makan maggi sup kan.

Tapi kalau tak buat sup ni. Ya Allah pedas giler kot.Rasa macam tak habis makan ni.

Aku serik dah beli mamee pedas-pedas ni.Kononnya nak buat challenge nak try makan pedas.

Maggi pedas giler je rabia tak cuba lagi. 

Rabia

15 ulasan:

  1. Tak pernah cuba lagi. tapi ada yg kata sedap ☺️

    BalasPadam
  2. tak pernah lagi makan yang ni. sejak pregnant mmg kurang dah makan pedas. sbb tak tahan sangat. hahahaaa..

    BalasPadam
  3. tak tahu pulak mamee ada jugak maggi pedas. Nak try lah nanti :D

    BalasPadam
  4. mcama2 noodle skang ni tak termakan akak... keke

    BalasPadam
  5. tak sempat cuba lagi yg bru2 nie..

    BalasPadam
  6. Macam-macam jenis noodle sekarang ini. Tak terikut rasanya hehe

    BalasPadam
  7. Tak pernah makan yg ni.... mgkn akan cuba kalau tjumpa.

    BalasPadam
  8. Baru tauuu mamee pedas ni, nak try la nanti...thank you recommend.

    BalasPadam
  9. Tak pernah tengok packing maggie ni, nak makan pedas..lagi la taknak >_<

    BalasPadam
  10. http://ejulz.blogspot.com/2018/08/mood-blogwalking-negeri-asal-rabia.html

    BalasPadam
  11. Tak pernah nampak pulak pack mamee yang ni.

    BalasPadam
  12. akak lom pernah makan ni.
    hmmmmmm nak try la kot nanti.
    asyik maggi aje kan.

    BalasPadam