Rabu, 1 Ogos 2018

Hadiah contest brush makeup

Assalamualaikum . Selamat petang u all. Alhamdulillah hadiah contest dah sampai dah .

Huhu. I got new brush makeup . Cantik sangat tau.


Makin bertambah lah brush makeup Rabia . So next time boleh lah Rabia go live kat Instagram Kan? Mekap guna brush makeup ni kan.

Lepas ni tak payah dah nak beli brush makeup lagi.

Hehehe. Cantik brush makeup ni.Boleh jadi MUA dah ni. Eh Ada contest lagi tau kat Instagram . Hehe Rabia join pada masa lapang je . Sebab kelas 2 hari je seminggu.

So ada masa free Rabia join lah contest . Tapi tak selari macam dulu dah .

Untung tak jadi kaki contest ni? Untunglah menang selalu. Lecturer Rabia Ada masuk contest jugak tapi dia cakap tak pernah menang pun.

Okeylah just nak cakap terima kasih @sweetyy.shop

Bolehlah Rabia Makeup pakai brush cantikkk ni.

Thank you .

Rabia

18 Comments:

  1. Congrats Rabia 😁😁😁 best dia dapat berus makeup baru hehee

    BalasPadam
  2. waaah banyak tu lengkap xyah beli dah =D

    BalasPadam
  3. Murah rezeki.. Tahniah :)

    BalasPadam
  4. Usually, I never comment on blogs but your article is so convincing that I never stop myself to say something about it. You’re doing a great job Man. Best article I have ever read

    Keep it up!

    BalasPadam
  5. nak mintak satu berus tu.. nak lukis kat blogg saya ni..haha..gurau..

    https://aliefmuncung.blogspot.com/2018/07/kehidupan-hantu-di-dunia-hantu.html
    https://aliefmuncung.blogspot.com/2018/07/alkisah-pada-abad-ke-20-wujud-seorang.html

    BalasPadam
  6. Tahniah Rabia.. Semoga awak terus sukses dan dimurahkan rezeki...

    BalasPadam
  7. Wahh jimat tak payah beli brush sebulan dua ni. Heheh :)

    BalasPadam
  8. Dah boleh lah buat make up tutorial.. Banyak dah barang make up ni.

    BalasPadam
  9. wahhh para MUA mesti jeles tgk😊

    BalasPadam
  10. Murah rezeki Rabia..tahniah tau!

    BalasPadam
  11. wah bestnyaa
    tahniah ye rabia

    BalasPadam
  12. Wah cantiknya. Tahniah rabia.

    BalasPadam
  13. kalau akak mmg simpan je la. sbb cntik sgt syg nak guna haha.

    BalasPadam
  14. Tahniah rabia. Murah betul rezeki dia hehe

    BalasPadam
  15. wow! bertuah.
    kaki make up mcm Rabia, berbaloi la dpt hadiah ni :)

    BalasPadam