Jumaat, 3 Ogos 2018

Travel To Kota Bharu & Bukit Keluang Besut

Assalamualaikum.Selamat petang.Fuhh..letihnya hari ini.Seharian berjalan-jalan dekat KB MALL.

Rabia dan sekeluarga pergi travel ke Kota Bharu dan juga Bukit Keluang Besut. 

Rabia memang suka pergi travel dengan ibubapa rabia sendiri.


Selfie dengan neelofa ( Dengan poster pun boleh)

Rantai Rm 15.00 satu



Makan Ayam KFC

123 Selfie ( Rantai tu yang baru beli tu siap pakai dekat bukit keluang lagi)


Pantai Bukit Keluang,Besut











My mum beli handbag baru,Sebab handbag lama tu zip nya dah rosak.

Kitaorang bukan nak shopping sangat.Tapi just nak mengeratkan lagi hubungan silaturahim antara anak dan ibubapa.


Okeylah rabia nak rehat ni.Next time travel ke mana pulak ye? Tunggu update daripada rabia ok?

Rabia

22 Comments:

  1. wah... seronoknya rabia jejalan kota bharu

    BalasPadam
  2. Assalamualaikum Rabia! Hehe bergambar dengan patung Neelofa pun ok juga kan. Btw, Syaza suka pantai Keluang. Pernah hiking sampai atas. View memang cantik! :) Salam perkenalan Rabia :)

    BalasPadam
  3. wah seronoknya travel dengn family. rantai tu cantik. by the way, saya first time datang sini dan terus follow sini sebab suka dengan cara awak menulis. kalau sudi meh lah singgah blog saya hehe. saya followers ke 298

    BalasPadam
  4. bestnya dapat travel dengan family, happy holiday rabia

    BalasPadam
  5. Usually, I never comment on blogs but your article is so convincing that I never stop myself to say something about it. You’re doing a great job Man. Best article I have ever read

    Keep it up! from http://halloweendayusa2018.com/

    BalasPadam
  6. time tu pantai x ramai org ke?

    BalasPadam
  7. Dah lama tak pi Pantai Bukit Keluang. Sedap minum aiskrim tapai kat kedai sekitar situ..

    BalasPadam
  8. Bestny dapat berjalan2 kt KB
    akak x berpeluang lagi g sana

    BalasPadam
  9. kalau pergi dengan parents pun lagi best rasanya kan..

    BalasPadam
  10. Kak ana pun suka travel dgn family. Cantik pantai tu.

    BalasPadam
  11. off all the places yg akak penah pegi, kota bharu x pana smpi lg. haha

    BalasPadam
  12. tinggal link & negeri asal kat sini

    http://ejulz.blogspot.com/2018/08/mood-blogwalking-tinggalkan-link-korang.html

    senang ejulz jejak n bw :)

    BalasPadam
  13. Dah jalan-jalan di Kota Bharu pastu siap ke Besut. Dua daerah dan dua negeri yang menarik.

    BalasPadam
  14. amboiiiiii.. berjalan sakan dia.. hee~

    BalasPadam
  15. cantik nyer pantai bukit keluang.. nanti kalau akak blk kampung nk cuba jln2 kat sana la..

    BalasPadam
  16. Cantik tempat tu rabia..

    BalasPadam
  17. dah lama x singgah d bukit keluang. agak2nya pantainya cantik mcm dulu ke?

    BalasPadam
  18. kena pergi ni,
    belum sampai lagi

    BalasPadam
  19. Bukit Keluang tu cantik. Dah lama teringin nak pergi tapi jauh pulak =__='

    BalasPadam
  20. Content Creator yang baik sekali,tetap jaya dan berkembang ya sob,yuk di check it out AGEN BANDARQ

    BalasPadam