Jumaat, 3 Ogos 2018

Travel To Kota Bharu & Bukit Keluang Besut

Assalamualaikum.Selamat petang.Fuhh..letihnya hari ini.Seharian berjalan-jalan dekat KB MALL.

Rabia dan sekeluarga pergi travel ke Kota Bharu dan juga Bukit Keluang Besut. 

Rabia memang suka pergi travel dengan ibubapa rabia sendiri.


Selfie dengan neelofa ( Dengan poster pun boleh)

Rantai Rm 15.00 satu



Makan Ayam KFC

123 Selfie ( Rantai tu yang baru beli tu siap pakai dekat bukit keluang lagi)


Pantai Bukit Keluang,Besut











My mum beli handbag baru,Sebab handbag lama tu zip nya dah rosak.

Kitaorang bukan nak shopping sangat.Tapi just nak mengeratkan lagi hubungan silaturahim antara anak dan ibubapa.


Okeylah rabia nak rehat ni.Next time travel ke mana pulak ye? Tunggu update daripada rabia ok?

Rabia

Bagikan

Jangan lewatkan

Travel To Kota Bharu & Bukit Keluang Besut
4/ 5
Oleh

Subscribe via email

Suka dengan artikel di atas? Tambahkan email Anda untuk berlangganan.

22 coment�rios

Tulis coment�rios
avatar
3 Ogos 2018 3:33 PG

wah... seronoknya rabia jejalan kota bharu

Reply
avatar
3 Ogos 2018 3:42 PG

Assalamualaikum Rabia! Hehe bergambar dengan patung Neelofa pun ok juga kan. Btw, Syaza suka pantai Keluang. Pernah hiking sampai atas. View memang cantik! :) Salam perkenalan Rabia :)

Reply
avatar
3 Ogos 2018 5:02 PG

wah seronoknya travel dengn family. rantai tu cantik. by the way, saya first time datang sini dan terus follow sini sebab suka dengan cara awak menulis. kalau sudi meh lah singgah blog saya hehe. saya followers ke 298

Reply
avatar
3 Ogos 2018 9:01 PG

bestnya dapat travel dengan family, happy holiday rabia

Reply
avatar
3 Ogos 2018 6:13 PTG

Usually, I never comment on blogs but your article is so convincing that I never stop myself to say something about it. You’re doing a great job Man. Best article I have ever read

Keep it up! from http://halloweendayusa2018.com/

Reply
avatar
3 Ogos 2018 8:17 PTG

time tu pantai x ramai org ke?

Reply
avatar
4 Ogos 2018 3:49 PTG

Dah lama tak pi Pantai Bukit Keluang. Sedap minum aiskrim tapai kat kedai sekitar situ..

Reply
avatar
5 Ogos 2018 9:48 PG

Bestny dapat berjalan2 kt KB
akak x berpeluang lagi g sana

Reply
avatar
5 Ogos 2018 6:24 PTG

kalau pergi dengan parents pun lagi best rasanya kan..

Reply
avatar
5 Ogos 2018 10:39 PTG

Kak ana pun suka travel dgn family. Cantik pantai tu.

Reply
avatar
7 Ogos 2018 10:30 PG

off all the places yg akak penah pegi, kota bharu x pana smpi lg. haha

Reply
avatar
8 Ogos 2018 12:59 PG

tinggal link & negeri asal kat sini

http://ejulz.blogspot.com/2018/08/mood-blogwalking-tinggalkan-link-korang.html

senang ejulz jejak n bw :)

Reply
avatar
8 Ogos 2018 1:52 PG

Dah jalan-jalan di Kota Bharu pastu siap ke Besut. Dua daerah dan dua negeri yang menarik.

Reply
avatar
8 Ogos 2018 2:27 PG

amboiiiiii.. berjalan sakan dia.. hee~

Reply
avatar
8 Ogos 2018 8:52 PTG

cantik nyer pantai bukit keluang.. nanti kalau akak blk kampung nk cuba jln2 kat sana la..

Reply
avatar
9 Ogos 2018 6:10 PG

Cantik tempat tu rabia..

Reply
avatar
9 Ogos 2018 7:03 PTG

seronoknya jalan-jalan !!

Reply
avatar
9 Ogos 2018 8:51 PTG

dah lama x singgah d bukit keluang. agak2nya pantainya cantik mcm dulu ke?

Reply
avatar
9 Ogos 2018 10:38 PTG

kena pergi ni,
belum sampai lagi

Reply
avatar
14 Ogos 2018 6:54 PG

Bukit Keluang tu cantik. Dah lama teringin nak pergi tapi jauh pulak =__='

Reply
avatar
16 Ogos 2018 4:45 PTG

Content Creator yang baik sekali,tetap jaya dan berkembang ya sob,yuk di check it out AGEN BANDARQ

Reply