Sabtu, 18 Ogos 2018

Brush Makeup belum basuh lagi

Assalamualaikum semua. Morning. Wah awal-awal pagi Rabia dah aktif menulis blog ya.

Hari ini Rabia nak cerita tentang brush Makeup belum basuh lagi.

Rabia belum basuh lagi brush Makeup tu. Brush Makeup menang contest yang dulu tu lah .

Banyak betul brush Makeup yang Rabia menang kan.


Belum basuh lagi brush Makeup ni. Entah bilakah nak basuh ni.

Rabia basuh brush Makeup ini dengan pencuci muka je.
Sebenarnya dah ada yang jual pencuci brush Makeup Tau.

U all pergilah stalk Instagram mana-mana boutique yang jual pencuci khas untuk cuci brush Makeup no.

Lebih bersih jika dicuci dengan pencuci brush tahun khas untuk brush Makeup tu kan.

Rabia Ada jugak melihat alat yang dia sendiri cuci brush Makeup tu.

Zaman teknologi sekarang kan. Canggih kan zaman moden ni.

U all dah berapa bulan tak cuci brush Makeup ni?

Cepat pergi cuci sekarang ya. Itulah punca jerawat naik dekat muka tu.

Akibat malas nak cuci brush Makeup kesayangan tu.
Bakteria mula merebak di sekitar muka ni. Itulah jadi naik cik J tu kat muka. No no no jerawat. Rabia paling tak suka jerawat ada dekat muka ni.

No confident nak keluar rumah tau.

Itulah je lah Rabia nak cerita pada pagi ini.
Assalamualaikum .

Rabia

6 Comments:

  1. Bestnyaa Rabiaa.. byak kali menang contest!

    BalasPadam
  2. kita jarang pakai brush mekap.. hihi

    BalasPadam
  3. Make up ni paling tak best bila part cuci berus makeup tu.

    BalasPadam
  4. baru tau kene cuci rupanya. hehe

    BalasPadam
  5. aida xde berus make up, dik.
    sebab tak ber make up pon...
    kena jaga. kena bersihkan.

    BalasPadam
  6. banyaknya berus.. akak langsung xde berus mekap up hahahha

    BalasPadam