Ahad, 23 Disember 2018

Air fryer hadiah birthday

Assalamualaikum.. Sempena birthday Rabia hari tu. My mum bagi hadiah hehe.

Air fryer. Kerap pula Rabia guna air fryer ni. Masak french fries je.




Hari ini Rabia masak French fries guna air fryer. Hehe. Beli dengan go shop je.

Rajin lah Rabia masak sekarang. Hehe. Air fryer kan ada. Macam - macam boleh masak kan. Nak masak cake pun boleh .

U all dah beli air fryer ke? Cubalah beli air fryer go shop ni.

Sedap French fries ni. Rangup je French fries ni.
Mudah,cepat dan sedap...

Lepas ni nak beli ayam popcorn pulak . Rabia nak try masak ayam popcorn dengan menggunakan air fryer ni.


15 ulasan:

  1. Akak tak beli lagi air fryer . teringin juga nak beli

    BalasPadam
  2. teringin jgk nak bli tp fulus kureng lagi..hihi

    BalasPadam
  3. Lom beli lg. InsyaAllah akan dtg. Doakan ya 😉

    BalasPadam
  4. Tak sempat nak beli lagi tapi memang akan beli juga nanti

    BalasPadam
  5. bw sambil follow sambil komen kt sini...salam kenal tuan rumah

    BalasPadam
  6. Senang menggoreng dgn Air fryer ni kan.

    BalasPadam
  7. Mudah la Rabia ada air fryer ni kan masak dah tak perlu minyak

    BalasPadam
  8. Wah, menarik ni. Kena beli satu la

    BalasPadam
  9. lama dah usha air fryer tp tak beli beli lagi, hehe

    BalasPadam
  10. air fryer akak da lebih 2 thn kot.
    memcm dah masak nyer, dik.
    berbaloi membeli.
    mudah. sihat. sedap!

    BalasPadam