Selasa, 4 Disember 2018

Contest Happy Anniversary My Blog 3 Years Old

Assalamualaikum semua..Dah lama rabia tak menulis blog ni. Sebab busy sangat dengan study.



SYARAT -SYARAT PENYERTAAN :

  1. FOLLOW BLOG : https://rabiadawiyah21.blogspot.com
  2. WAJIB KOMEN SEMUA ENTRY DI BLOG RABIA
  3. WAJIB FOLLOW INSTAGRAM RABIA : https://www.instagram.com/rabiahtul_adawiyah_
  4. WAJIB FOLLOW FACEBOOK RABIA https://www.facebook.com/rabiahtul.988
  5. Back link kan banner tu 
  6. Publish link entry korang di bawah comment ye




  Tarikh Tamat : 21.12.2018 

Hadiah : 2x pemenang header design 


Tujuan rabia anjurkan contest ini untuk menyambut happy anniversary blog rabia selama 3 tahun. Rabia start menulis blog pada tahun 2016 sehingga 2018.

Ketika itu rabia berumur 20 tahun start menulis blog .

Selain menyambut happy anniversary blog ini,rabia juga tengah mencari siapa top pengomen untuk bulan disember ini.


Goodluck tau.. Harap semua blogger join contest rabia ni. 


First time rabia anjurkan contest ini di blog rabia tau..Jangan lupa join okey? Support rabia selalu tau.....

Blogger cantik : Rabia





17 ulasan:

  1. Boleh join nanti ni. Nanti akak join ye

    BalasPadam
  2. waaaa. seronoknnya ! mek nak save date, nanti mek join

    BalasPadam
  3. moga rezeki rabia lagi kali ini

    BalasPadam
  4. Happy anniversary untuk blog rabia :)

    BalasPadam
  5. TErima kasih jemput rabia. Happy anniversarry & dah join tapi syarat untuk komen semua entri tu tak mampu nak buat. Maaf ye :)

    http://www.farhanajafri.com/2018/12/contest-happy-anniversary-my-blog-3.html

    BalasPadam
  6. Hai Rabia, happy anniversary. Tak dapat join sebab sayarat kena comment semua entry..

    BalasPadam
  7. happy aaniversay blog kak ! semoga secuess didunia dan akhirat

    BalasPadam
  8. Tahniah Rabia dah 3 tahun tu

    BalasPadam
  9. Assalamualaikum Rabia, akak datang join dan support awak tapi maafkan akak kerana tak mampu nak komen semua entri Rabia..

    https://www.shikinrazali.com/2018/12/contest-happy-anniversary-my-blog-3.html

    BalasPadam
  10. ejulz join :)

    https://ejulz.blogspot.com/2018/12/contest-happy-anniversary-my-blog-3.html

    BalasPadam
  11. Saya join

    https://jm2u.blogspot.com/2018/12/contest-happy-anniversary-my-blog-3.html

    fb/ig/ : jmbelogs

    #jmbelog

    BalasPadam
  12. joinn http://www.sayidahnapisah.com/2018/12/contest-happy-anniversary-my-blog-3.html

    tapi maaf, tak mampu nak komen semuaa entri rabia ye :)

    BalasPadam
  13. kak mek join

    http://www.mekyunie.com/2018/12/contest-happy-anniversary-my-blog-3.html

    BalasPadam
  14. ini la ye...
    next time akak join ye in shaa Allah...

    BalasPadam