Ahad, 30 Disember 2018

Rezeki bercontest dan rezeki berblogger

Assalamualaikum ❤

Rezeki bercontest

Sebelum jadi blogger,rabia dah start join contest.Alhamdulillah pertama kali menang hadiah instant shawl.Lepas tu try lah join contest lagi di facebook. Alhamdulillah makin banyak pulak menang hadiah contest. Tak terkira berapa banyak dah hadiah contest ni.




Start jadi blogger pada tahun 2016 

Alhamdulillah sejak rabia jadi blogger ni,rabia mempunyai ramai kenalan blogger,model,artis dan juga makeup artis. My favourite makeup artis of course lah Liyana Jasni.


Rezeki berblogger

Apabila rabia sudah berada di dunia blogging ini.Pelbagai rezeki yang rabia perolehi. 

Rezeki menang GA/segmen blogger di blog 
Rezeki join group team BPT
Rezeki dapat berkenalan dengan blogger-blogger,MUA dan juga artis 

InsyaAllah lepas ni rezeki bekerja dan jodoh pula.Aamiin.. 

Sebut pasal kerja..Rabia rindu pula dekat my student ni..InsyaAllah maybe rezeki rabia pula dapat jumpa my student nanti.



13 Comments:

  1. terbaek.. teruskan berblog :)

    BalasPadam
  2. tahniah rabia..truskan ber blog..:)

    BalasPadam
  3. Tahniah Rabia.. Teruskan perjuangan Rabia dalam dunia blogging dan jangan berputus asa walaupun mungkin ada sesetengah orang yang tak suka apa yang kita lakukan, nama pun manusia kan.. Ada yang pro dan kontra..

    BalasPadam
  4. Allhamdulillah... tahniah rabia,,, cantik shawl tu lembut je warnanya

    BalasPadam
  5. Alhamdulillah.. Semoga Rabia makin dimurahkan rezeki dalam dunia blog ni..

    BalasPadam
  6. Alhamdulillah murah rezeki rabia selalu

    BalasPadam
  7. teruskan berblog ... all the best tau.

    BalasPadam
  8. happy new year rabia. good luck

    BalasPadam
  9. alhamdulillah murah rezeki Rabia

    BalasPadam
  10. Semoga berjaya dengan apa jua bidang yang diceburi

    BalasPadam
  11. semoga makin murah rezeki kita semua. tula seronoknya blogging..
    disamping dapat kenal kawan2 baru =)

    BalasPadam
  12. Alhamdulillah semoga bertambah rezeki Rabia tahun 2019

    BalasPadam
  13. akak dari 2009 blogging.
    but not so aktif.
    dulu kala tak mcm skang ni.
    skang ada grup blogger. ada fb page blogger.
    dulu kami purely blogging je.
    takde grup. takde priority grup la. happy.
    mostly kawan blogger akak dulu kala da stop blogging :(

    BalasPadam