Khamis, 27 Disember 2018

Design template blog adik apis

Assalamualaikum. Rabia ada adik blogger baru tau. Namanya apis. Dia selalu je whatsapp dengan kak Rabia ni.

Dia seorang blogger juga. Baru form 2 dah jadi blogger dah. Wahh hebat lah adik kak Rabia ni.

Disebabkan dia ada komen blog kak Rabia ni. Rabia design lah blog dia bagi lagi nampak menarik lagi. 

Template blog macam blog kakak dia juga lah. 


Jemput follow blog adik Rabia ni. Rabia kenal adik apis ini melalui Instagram . 

Cantik tak design blog ? Sesuai lah dengan adik apis ni.



Sama- sama adik. Semoga adik apis ni berjaya dalam dunia blogging dan juga berjaya pt3 next year nanti . 

Adik apis juga ada business XOX simkad . Semangat betul adik . Kak Rabia bangga dengan adik. 


Ni link blog adik apis : apisdot.blogspot.com

Lepas ni rabia boleh jadi graphic designer ni. 

4 ulasan: